Quantcast

http://picasion.com/

Χαλάζι σφυροκόπησε την Ημαθία - Μεγάλες καταστροφές στα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας

Άνοιξαν οι ουρανοί το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου σε ολόκληρη την Ημαθία, με σφοδρό μπουρίνι και έντονη νεροποντή να πλήττει Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, ενώ έντονο χαλάζι σφυροκόπησε και τα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας. Πολλές οι ζημιές που προκλήθηκαν από πλημμύρες και πτώσεις δέντρων από τον δυνατό άνεμο, ενώ στα ορεινά, όπως για παράδειγμα σε Σέλι, Ξηρολίβαδο, Ριζώματα και αλλού, «το έστρωσε» για τα καλά. Ειδικά όπως μας αναφέρουν αναγνώστες που βρίσκονται στα Ριζώματα, οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες ντομάτας είναι μέχρι στιγμής ανυπολόγιστες, καθώς το χαλάζι σταμάτησε πριν από λίγη ώρα και αυτή την στιγμή οι καλλιεργητές μεταβαίνουν στις περιουσίες τους να δούνε τι έχει συμβεί.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες:





4 σχόλια:

  1. Τι κρίμα οι σοδειές από τα πουρνάρια καταστράφηκαν,μας δουλεύεται, έτσι,στο Σέλι και Ξηρολίβαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΕΣ Η ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΙΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ.ΖΗΛΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι οι βλάχοι ,ρε ... Κάποιοι τους βλέπουν και στον ύπνο τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ma ekei poulaei kai anaferei kai tin mpourtzovlaxia ta alla ta xoria erxotan panta deutera!
    fate tis sarkes sa vlaxobastounovlaxoi xithite stin klitsa sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ