Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 2 ονόματα και 3 ημερομηνίες γέννησης ο Πακιστανός - Πώς τον εντόπισαν στα Σκόπια

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον 22χρονο Πακιστανό καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνο, ο οποίος δολοφόνησε την 17χρονη σύντροφό του Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο 22χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα στις αρχές και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης. Από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, πάντως, προκύπτει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Πώς έφυγε από την Ελλάδα και έφθασε στα Σκόπια ο Πακιστανός γυναικοκτόνος

Σε ότι αφορά στην απόπειρα δραπέτευσής του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το απόγευμα της 1ης Αυγούστου, το απόγευμα δηλαδή που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και του αποκάλυψε πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον Σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε τρένο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί οργάνωσε την απόπειρά του να περάσει στα σύνορα. Εντοπίστηκε στη Βόρεια Μακεδονία ανάμεσα σε γκρουπ παράνομων μεταναστών. Πριν περάσει στη Βόρεια Μακεδονία είχε εντοπιστεί το ηλεκτρονικό του ίχνος στην Ειδομένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο 22χρονος θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ ομολόγησε προφορικά το έγκλημα στους αστυνομικούς λέγοντας ότι καβγάδισαν με την Νικολέττα και την σκότωσε.

10 σχόλια:

  1. Μήπως κι αυτός είναι ανήλικος; σαν τον εγκληματία βιαστή της Πάρου που λιντσάρισε την δύστυχη Μυρτώ; Άντε αλληλέγγυοι κάτι θα σκεφτείτε και γι αυτόν για να πέσει στα μαλακά. Δεν υπάρχουν λόγοι να ζουν τέτοια αποβράσματα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ όπως στις χώρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την κυβέρνηση σου,που τον αφησε να πάει στα Σκόπια θα πεις τίποτα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7 Αυγούστου 2022 - 6:02 μ.μ.
      Για την κυβέρνηση σου που τους έφερε και τους αγαπάει πολυ θα πεις τιποτα?

      Διαγραφή
  2. Αρκετούς από αυτούς τους χαραμοφάηδες δεν έχουν έρθει στην χώρα μας, και ή εγκληματικότητα έφτασε στο ζενίθ. Γιατί δεν τους βάζουν σέ ένα καράβι και πίσω στην χώρα τους. Στην Αθήνα και σέ πολλές περιοχές της έχουν κάνει γκέτο και δεν κυκλοφορεί ό Έλληνας μόλις πέσει ό ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έσχος, σε αυτή τη χώρα όποιος θέλει μπαίνει- βγαίνει. Πουθενά έλεγχο . Νοικιάζουν τα σπίτια τους για κάθε άγνωστο. Μόνο για να έχουν χρήμα. Εντελώς ξεφτιλισμένη η χώρα. Λυπάμαι, πονάω , παρά που δεν είμαι Ελληνίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🤣🤣🤣, έλεγχο στην Ελλάδα!!! Για γέλια 😆😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαιρνε και με τα άλλα ονόματα επιδόματα; τα άλλα τα ονόματα πως τα "καταχώρησε"; υπάρχει ολόκληρη φάμπρικα και το χειρότερο η αντιπολίτευση τους βάζει πλάτη. Δεν υπάρχει αλλοδαπός που θα έχει κακό λόγο για τον συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, δεν ξέρω! Ο κρατικός μηχανισμός είναι εντελώς χωρίς γνώση. Όπως όλοι η χώρα, χωρίς εκπαίδευση..
    Κάθε χώρα καθρεφτίζεται, πως είναι η παιδεία του. Ελλάδα = 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φτανει πια καντε τον πακιστανο οτι εκανε στην κοπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί τι θέλατε να έχει πτυχία κ μεταπτυχιακά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ