Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια σεζόν 2004-2005: Όταν η «Βασίλισσα» είχε ντόπιους παικταράδες!

Πέρασαν κιόλας 17 ολόκληρα χρόνια από τότε. Μια αγωνιστική περίοδος, όπου η διοίκηση είχε αποφασίσει να στραφεί σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και να φορέσουν την φανέλα της Βέροιας, παιδιά που στην πλειοψηφία τους καταγόντουσαν από την περιοχή μας. Προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» ήταν ο Περικλής Αμανατίδης. Η ομάδα έπαιξε στην Γ' Εθνική. Εκείνη την χρονιά, είχαν μπει οι βάσεις, ώστε η θρυλική ομάδα της Ημαθίας να μπει σε δρόμους επιτυχιών, μιας και τρία χρόνια αργότερα έπαιξε στην Super League επί προεδρίας του Γιώργου Αρβανιτίδη.

Μεγάλα αστέρια της Βέροιας ήταν ο Λαναρής, ο Μαλλούς, ο Σακελλαρίδης, ο Κυπαρίσσης, ο Κωλομπούρδας, ο Κυζερίδης, ο Σέμος κ.α.

Στην ομάδα συμμετείχαν οι:

Δημητριάδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου, Γούτρας, Καραγιάννης, Καρυπίδης, Καβακάς, Κωλομπούρδας, Κωτσόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυζερίδης, Λαφαζανίδης, Λαναρής, Μαλλούς, Μαυρίδης, Νάκου, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Παπατζίκος, Σακελλαρίδης, Σαμαράς, Σαρηγιαννίδης, Σαββίδης, Σέμος, Σέου, Σχοινάς, Συμπεθέρης, Ταξιάρχης, Βαλδήρ.

Επιτελείο: Αμανατίδης προπονητής, Γιοβανόπουλος γυμναστ-βοηθός, Τσελιόπουλος προπ. τερματοφυλάκων, Τυφλίδης προπ. αποκατάστασης - φυσ/της.

Δείτε φωτογραφίες από τους παίκτες και το προπονητικό team εκείνης της εποχής, μέσα από το πολύτιμο αρχείο της εφημερίδας «Μακεδονικής»: 



































7 σχόλια:

  1. Αρβανιτίδη λέμε και κλαίμε. ....
    "Σκυλε", τα τσιράκια σου γίναν καπεταναίοι. ...
    Μπάλα όμως , όσα κ να πληρώσουν, Δεν θα μάθουν πότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ? Ο Παπατζίκος, ο Συμπεθέρης, ο Ταξιάρχης ή ο Βαλδήρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτος από 4-5 που ήρθαν στην δύση της καριέρας τους όλοι οι άλλοι άμπαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίκτες που την πονούσαν την ομάδα και όταν έχαναν, δεν τολμούσαν να πάνε στο prive στον πεζόδρομο για να πιούνε ένα ολοκληρο μπουκάλι ουίσκι στην καθισιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αυτοί όλοι είχαν μαλλιά κάποτε; Τώρα είναι καραφλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμαρας παιχταρας πάντα με ψυχή..Νάκος Νάκου ήρεμη δύναμη,Σακελλαρίδης τους κατάπινε όλους ...Λάνα μιλούσε με την μπάλα.ηγετης της τότε εποχής.κυζεριδης άλλη κλάση...αυτοί έκαναν τη διαφιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γούτρας δεν υπάρχει Βεροιώτη , μήπως Γκούτρας Γέωργιος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ