Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας στον Μητροπολίτη

Την Τρίτη 9 Αυγούστου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη από τους νέους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε την νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας κ. Ευθυμία Γώτη και τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας, Απόστολος των Εθνών Παύλος και η Σουμελλιώτισα Παναγιά, η οποία εορτάζει σε λίγες ημέρες στις φιλόξενες πλαγιές του Βερμίου, να τους ευλογούν και να τους ενδυναμώνουν στα νέα τους καθήκοντα.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, τόνισε ότι η τοπική Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια προαγωγής του εκπαιδευτικού έργου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη και γόνιμη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τους απερχόμενους Διευθυντές κ. Δημήτριο Πυρινό και κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, ο οποίος παρευρέθηκε και στη συνάντηση, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες.

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις σχέση με την Παιδεία οπότε ό,τι και να σου πούμε....

      Διαγραφή
  2. Αρχικά αυτά τα δυο άτομα πρέπει να σταματήσουν να πηγαίνουν από εδώ και από εκεί και να κάνουν
    Δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ