Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και ναι! Τα κατάφερε και ανεβαίνει απόψε στο Άλσος η «Αντιγόνη»

Ναι, είναι γεγονός. Μετά τις απανωτές ακυρώσεις και αναβολές εκδηλώσεων λόγω του άστατου καιρού που επικρατεί στην περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες, μια παράσταση... τη γλύτωσε! Η πολυαναμενόμενη και πιο πολυσυζητημένη παράσταση του καλοκαιριού «Αντιγόνη» του Cezaris Graužinis κατάφερε να... παραμείνει στεγνή και ανεβαίνει απόψε στο Θέατρο Άλσους στη Βέροια, κανονικά και όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. 


Το σκηνικό έχει στηθεί και οι ηθοποιοί (Έλλη Τρίγγου, Βασίλης Μπισμπίκης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη, Χρήστος Σαπουντζής, Κώστας Κορωναίος, Στρατής Χατζησταματίου, Μαρίνα Αργυρίδου, Γιάννης Μαστρογιάννης, Περικλής Σιούντας και Edgen Lame), είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το Βεροιώτικο κοινό, που ανυπομονούσε για την παράσταση, αγωνιούσε όμως για την πραγματοποίησή της και τα μηνύματα αναγνωστών έπεφταν... «βροχή»! Φτου φτου δεν λέμε τέτοιες λέξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ