Quantcast

http://picasion.com/

ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι στη Λ. Στρατού

Στο Νοσοκομείο ο αναβάτης
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου στη Βέροια, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι. Το τροχαίο έγινε στη Λεωφόρο Στρατού, λίγο πριν τη συμβολή της με τον Περιφερειακό (στο ύψος της Ψαροπούλας), όταν οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ανέβαινε την Λ. Στρατού, επιχείρησε να κάνει αναστροφή και έπεσε επάνω του το μηχανάκι που ακολουθούσε. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο αναβάτης του δικύκλου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Βέροιας.





11 σχόλια:

  1. Ποιος μας γκαντεμιάσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκαντεμιά είναι όταν κάνεις αναστροφή επάνω στην Λ. Στρατού;

      Διαγραφή
  2. Εκεί δεν έπρεπε να γίνει κυκλικός κόμβος;;; Ακούει κανείς.υπεύθυνος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Ούτε στο μουσείο χρειαζότανε κυκλικός κόμβος. Και για να προλάβω ούτε στην είσοδο της πόλης χρειάζεται.

      Διαγραφή
  3. Κάνανε στο βυζαντινό μουσείο! Εκεί που δε χρειαζόταν κ δυσκόλεψε την κινηση- ροή των αυτοκινητων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν ξέρετε τι είναι ο κυκλικός κόμβος. Στη Βέροια δεν έχει ούτε ένα. Στο βυζαντινό μουσείο δεν είναι κυκλικός κόμβος, άσχετοι. Μάθετε ελληνικά! Στον κυκλικό κόμβο η κίνηση γίνεται υποχρεωτικά σε κύκλο....

      Διαγραφή
    2. Έχετε δίκιο , σήμερα πέρασα πρώτη φορά από το σημείο. Είναι ,,κυκλικός,, κόμβος τελικά.

      Διαγραφή
  4. Γιατί μήπως χρειαζόταν κυκλικός κόμβος στο μακροχωρι- Διαβατό;; Για το σημείο και την κίνηση που έχει εκεί , το έργο ( αναλογικά) είναι φαραωνικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σημασία έχει αν λέγεται έτσι ή αλλιώς?? Το θέμα είναι ότι δεν βοηθά πάντα στην κυκλοφορία και ότι γίνονται Για να λεμε ότι κάτι κάνουμε και . Το μόνο καλό ότι είναι με ξένα φράγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είναι αυτοί οι κυκλικοί κόμβοι που γράφεται ρε παιδιά;;;;;!!!!... ότι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ήθελε να κάνει αναστροφή θα μπορούσε να μπει στον Σκλαβενίτη που ήταν 20 μετά ποιο πέρα . Το πρόβλημα δεν είναι οι κόμβοι αλλά οι ηλίθιοι οδηγοί που νομίζουν ότι είναι μόνοι τους στον δρόμο. Αναστροφή σε έναν δρόμο σαν αυτόν κ μάλιστα χωρίς να κοιτάξει πίσω του κ χωρίς φλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ