Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγγλικό σκορ στο 1ο φιλικό προετοιμασίας για την ΑΕ Αλεξάνδρειας

Η νεοφώτιστη στην Α κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας Αλεξάνδρεια, φιλοξένησε στο δημοτικό στάδιο της πόλης την Αναγέννηση Κολινδρού της αντίστοιχης κατηγορίας της Πιερίας. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι του ποδοσφαίρου και των δύο ομάδων, οι οποίοι κι απόλαυσαν ένα όμορφο ματς το οποίο είχε από έναν πρωταγωνιστή σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν η ομάδα του Κολινδρού η οποία επέβαλε τον ρυθμό της και είχε την πρωτοβουλία στις επιθετικές εκφάνσεις του παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ΑΕ Αλεξάνδρειας ήταν αυτή που απείλησε, πίεσε και δημιούργησε πολλά θέματα στην αμυντική οργάνωση της ομάδας της Πιερίας.

Να σημειωθεί πως η Αναγέννηση έχει στόχο ανόδου, έχοντας στις τάξεις της ένα κράμα ποδοσφαιριστών με μεγάλες παραστάσεις κι εμπειρία (Τόλιος, Αποστολίδης, Ματζουράκης - ο γιος του γνωστού coach-), γνωστών και καταξιωμένων ποδοσφαιριστών της περιοχής μας με παραστάσεις (Γκόγκιτς, Πατατουκας κ.α.), όπως κι ελπιδοφορων νεαρών (Λουτζανιώτης, Νίκος και Δημήτρης Θυμιόπουλος που αποκτήθηκαν από τον Φίλιππο Μελίκης).

Από την άλλη, η νέα προσπάθεια της ιστορικής φανέλας της Ημαθίας που λέγεται Αλεξάνδρεια, στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν διακαή πόθο να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους σε μια δύσκολη κατηγορία, στην οποία θα υπάρχουν φέτος και λιγότερες ομάδες (μάλλον 8), μετά τη διάλυση ουσιαστικά κάποιον σωματείων τα οποία και δεν θα κατέβουν στο φετινό πρωτάθλημα. Το έργο της αξιοπρεπούς παρουσίας με ρόστερ που στηρίζεται σ' αυτά τα νέα παιδιά, έχει αναλάβει ήδη από πέρυσι και συνεχίζει στην ομάδα, ο προπονητής Αντώνης Παπατζίκος, ο οποίος και την οδήγησε πέρυσι σε μια άνετη και ιστορική πλέον άνοδο από τη Β στην Α.

Ο φιλικός αγώνας ήταν απολαυστικός, καθώς έληξε με σκορ 3-4 κι επίσης σημειώθηκαν 1 και 2 δοκάρια για την Αλεξάνδρεια και τον Κολινδρό αντίστοιχα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αλαμπορινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ