Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετική η εικόνα της «Βασίλισσας» - Νίκησε με 1-0 την Καλλιθέα, με πέναλτι του Ορφανίδη

Ικανοποιητικός αριθμός κόσμου στις κερκίδες

Αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν χρώμα και παλμό στην κερκίδα, στην πρόβα τζενεράλε της Βέροιας, στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα στο δημοτικό στάδιο. Ο αγώνας έληξε με το νικηφόρο 1-0, απέναντι σε μια ομάδα του νότιου ομίλου της Superleague 2, η οποία έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν κάπως μια πιο επιθετική αύρα με ανάπτυξη από τα άκρα κυρίως στην αριστερή επιθετική πτέρυγα με τον Μανθάτη, έκαναν δύο τρεις καλές πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. 

Έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθώντας όλοι να βρουν τα πατήματά τους και να εκτελέσουν συνεργασίες. Η ομάδα της Καλλιθέας προσπάθησε και πάλι να απειλήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δείχνοντας κάποιους καλούς αυτοματισμούς με τρίγωνα και πάλι κυρίως από τις πτέρυγες, αλλά ουσιαστικά δεν έκαναν κάποια κραυγαλέα φάση εντός της αντίπαλης περιοχής.


Στην επανάληψη, η Βέροια ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε ηρεμία και σύνεση στην άμυνα κι επιθετικά προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με Ορφανίδη και Ομπόντο, ο οποίος έδειξε καλή υποδοχή της μπάλας, άμεσες μεταβιβάσεις με ανοίγματα στο χώρο , όπως και θετική διάθεση για να δημιουργήσει. Αμυντικά δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου εκτός από μια μικρή " αναμπουμπούλα" μέσα στην περιοχή, την οποία φρόντισαν να εξαλείψουν γρήγορα οι αμυντικοί της.

Έτσι, σε μια επίθεση όπου έγινε κάθετη μεταβίβαση και διασπάστηκε το αμυντικό μπλοκ της Καλλιθέας, έγινε σπρώξιμο κι έτσι ο διαιτητής Μελιτζανίδης σφύριξε δίνοντας την εσχάτη των ποινών υπέρ της «Bασίλισσας». Εκτέλεσε άψογα ο Ορφανίδης κάνοντας το τελικό 1-0.


Από κει και πέρα, η Βέροια μπορούσε μέσω συνεργασιών να βγάλει κι άλλες φάσεις δημιουργίας, αλλά οι μεταβιβάσεις σε αρκετά σημεία δεν ήταν οι ιδανικές. Μην ξεχνάμε όμως, πως είναι ακόμη η αρχή, η ομάδα προσπαθεί να βρει τρόπους ανάπτυξης ή αναχαίτισης, πράγματα τα οποία θα προκύψουν οσονούπω. Αγωνίστηκαν κι αρκετά νέα παιδιά, τα οποία δείχνουν τη θέληση και το πάθος ώστε να αποτελέσουν μέλη αυτής της ομάδας, σ' αυτή τη νέα προσπάθεια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης):
Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, Μαραγκός, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, Μπλέτσας, Γιαγτζίδης, Ιωάννου, Bouoli, Δεμηρτζόγλου, Μπεκιαριδης. Αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο και οι: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, Μουχάλης, ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, Στίκας, ΜΠΟΥΖΑΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, Χερίδης, ΟΜΠΟΝΤΟ, Κατσούκης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ, ROSSI, ΜΑΝΘΑΤΗΣ, Ευαγγέλου , Ρεντζιάς, Λάσκαρης, Μπουλούλης, ΝΑΤΣΗΣ, DEMETHRUYS, Λουκίνας, Mounier. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κραβανίτης, Τσιτώνης, Βασιλούδης , Perdomo Nili, Κωστανάσιος, MALCI, Ediund.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αλαμπορινός

6 σχόλια:

  1. Άιντε Βασίλισσα μου μόνο με τη φανέλα θα κερδίζουμε φέτος!!!μπράβο σε όλα τα παλικάρια που έμειναν στη ομάδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άλλο θα ακούσουμε. Ποια φανέλα ρε φίλε;;;;;; χααχαχαχααχα

      Διαγραφή
    2. Της ΒΕΡΟΙΑΣ η φανέλα ρε φίλε για να διαβάζεις τα σχόλια μάλλον σε έχει πονέσει η βασιλισσα

      Διαγραφή
    3. Άντε ρε δουκάτα που θα μιλήσεις για την βασίλισσα του βορρά
      . μπράβο σε όλους στην 5δα μας βλέπω αν όλα πάνε όπως πρέπει

      Διαγραφή
    4. Πάμε βεροιαρα μέσα από Βέροια δεν θα περάσει κανείς φέτος .θα τα δώσουμε όλα σε πείσμα των περσινών όλοι και παίχτες κ κόσμος!!!!!

      Διαγραφή
  2. μπράβο στην προσπάθεια όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ