Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστροφή στις ρίζες

Η νέα στολή της «Βασίλισσας» θα θυμίζει την εμφάνιση της παλιάς και ιστορικής ομάδας που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν με το βυσσινί και το μπλε να δεσπόζουν, ενώ απ' ό,τι φαίνεται, επιστροφή θα γίνει και στη 2η στολή με το χρώμα να είναι το κίτρινο. Η 3η εμφάνιση της ομάδας, θα είναι μάλλον το φανταχτερό ροζ. Μια ενέργεια που αναμένεται να βρει απήχηση στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας που το επιθυμούσε διακαώς.

6 σχόλια:

  1. Η παλιά αγαπημένη μας ...." Μπα'ρτσα"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα σωθήκαμε!!! Ξεκολήστε με τις ρίζες! Η ομάδα είναι θα πέταμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε η Βέροια ρε λουγκρες φοράει φανταχτερά ροζ; Αν ψάξετε το αρχείο θα βρείτε να φοράει άσπρα. Λουγκρες ξεφωνημενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους τέρμα ο μπαοκ γ' στη Βέροια,τώρα οι Αθηναίοι μπορεί να σε αφήσουν να ανέβεις στην SL1,όταν κάνεις ομάδα. Ρε Μπικαιοι δεν θέλει και πολύ εξυπνάδα,τι παραμύθι φάγατε? και από ποιον πέρσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα όμως που κράτησαν τις Ακαδημίες για να προωθούν παίκτες στο Ροστώφ Κλεάνθους...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ