Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλετε να βάψετε τον χώρο σας; Επιλέξτε το πακέτο ελαιοχρωματισμού της «Οικοδόμηση» - Χρώμα και εφαρμογή άμεσα και οινοκομικά!

Τα αναλαμβάνουμε όλα για εσάς! Εύκολα και οικονομικά, με χρώματα και επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές

Θέλετε να βάψετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας και ψάχνετε τα κατάλληλα χρώματα και έναν έμπειρο και σωστό ελαιοχρωματιστή, για να ολοκληρώσετε τις εργασίες γρήγορα και οικονομικά; Η επιχείρηση «Οικοδόμηση» σας έχει τη λύση! Τα αναλαμβάνει όλα για εσάς, με το ολοκληρωμένο πακέτο ελαιοχρωματισμού, για άμεση και οικονομική ανανέωση του χώρου σας! Χρώματα με την εγγύηση ποιότητας της «Vivechrom» και εφαρμογή τους στον χώρο σας από συνεργάτη επαγγελματία ελαιοχρωματιστή, για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.



Εσείς απλά επισκεφθείτε το κατάστημα στην οδό Εδέσσης 19. Με την καθοδήγηση της ιδιοκτήτριας Σοφίας Πάσχου, επιλέξτε τα χρώματα που επιθυμείτε για τον χώρο σας, ανάμεσα από την μεγάλη γκάμα χρωμάτων της «Vivechrom». Άμεσα, ένας επαγγελματίας, συνεργάτης της «Οικοδόμηση», με ειδικότητα σε οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, θα μεταβεί στον χώρο σας για την εφαρμογή του χρώματος με εγγυημένο αποτέλεσμα.




Στο κατάστημα «Οικοδόμηση» θα βρείτε επίσης, όλες τις τελευταίες τάσεις στα πλακάκια δάπεδου και μπάνιου, laminate, είδη υγιεινής, λοιπά οικοδομικά υλικά και εργαλεία. 

Με 72 χρόνια παρουσία στον χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και χρωμάτων, η Σοφία Πάσχου αποτελεί την τρίτη γενιά της επιχείρησης «Ασβεστοποιία Όλυμπος Μητσιγκόλας - Πάσχος», φέρνοντας ένα ακόμα κατάστημα για την εξυπηρέτησή σας στο κέντρο της Βέροιας, συνδυάζοντας την πείρα ετών και τις φρέσκες ιδέες, αποτελώντας εγγύηση για ποιοτικές και πρωτότυπες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οικοδόμηση - Σοφία Πάσχου
Πλακίδια - Είδη υγιεινής - χρώματα - οικοδομικά υλικά
Εδέσσης 19, Βέροια
τηλ. 698 776 6339
Βρείτε μας στο facebook: Οικο-Δόμηση Πασχου Σοφία


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ