Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (15/8 - 21/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την όψη τριγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέροντας το άνοιγμα και την προοπτική για ευχάριστες αλλαγές. Οι ειδήσεις, τα μηνύματα, οι συναντήσεις της ημέρας έχουν έναν πολύ ευχάριστο τόνο για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού να περιμένουμε: 
  • Ξαφνικά χαρούμενα νέα
  • Εφευρέσεις, ανακαλύψεις, πρόοδο σε έρευνες
  • Απρόσμενες γνωριμίες
  • Συναντήσεις έκπληξη
  • Αναλαμπές ιδεών
  • Γνωριμίες περίεργες αλλά πολύ εμπειρικές και χαρούμενες.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, η καθημερινότητα σου βελτιώνεται ξαφνικά, όπως και η εμφάνιση σου! Ευχάριστες εκπλήξεις στον εργασιακό τομέα θα σε χαροποιήσουν! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα φρόντισε για την ξεκούραση σου αλλά και την εμφάνιση σου επαρκώς! Επιπλέον, κινδυνεύεις να εκτεθείς επαγγελματικά λόγω απρόσεκτων λαθών, γι’ αυτό να είσαι έντιμος και προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απολαμβάνεις τον έρωτα με χαρά, τύχη, καταχρήσεις και ανεμελιά! Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι αμέτρητες, όπως και η δυνατότητα να καλυτερεύσεις την φήμη σου, ειδικά χάρη στην δημιουργικότητα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης με το πέρασμά του στους Διδύμους σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση για κάθε επαγγελματικό σχέδιο! Στην αρχή της εβδομάδας λαμβάνεις χαρούμενη είδηση στα οικονομικά!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, εσύ να αναμένεις αναπάντεχη ερωτική χαρά μπορείς να περιμένεις, που θα αλλάξουν όλα σου τα δεδομένα! Σε περιμένουν ιδιαίτερα χαρούμενες στιγμές! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη άρπαξε τώρα τις ευκαιρίες και εκμεταλλεύσου την τύχη σου, σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Επίσης, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος που σε απασχολεί, θα σε πλησιάσει ξανά! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μην ωραιοποιείς τα πάντα στον έρωτα, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και μην πιστεύεις σε μεγάλα κολακευτικά λόγια, απλά για να ικανοποιήσεις το «Εγώ» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικά ερωτικά τετ-α-τετ, όμορφες συναντήσεις και απρόβλεπτες γνωριμίες έρχονται για να δώσουν την πινελιά τους σε αυτές τις όμορφες μέρες του καλοκαιριού! Εσύ αρκεί να κρατάς μικρό καλάθι σε όλα όσα ακούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους πυροδοτεί μία νέα περίοδο αρκετών εξόδων και ανησυχιών για τα οικονομικά! Στα επαγγελματικά έχεις ευκαιρίες διάκρισης και κατάκτησης!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, ευχάριστες ξαφνικές οικογενειακές εξελίξεις έρχονται, που θα βελτιώσουν την μέχρι τώρα κατάσταση. Επίσης μηνύματα από το παρελθόν σου έρχονται, από το πουθενά! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη έχεις τύχη και απολαμβάνεις επικοινωνίες, κοινωνικοποίηση, νέες γνωριμίες, επαφές με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Ένα πολύ καλό νέο έρχεται! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα, γιατί θα πληγωθείς! Επίσης, να είσαι οπωσδήποτε έντιμος απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και ταυτόχρονα υποψιασμένος μαζί τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο με τον Άρη στο ζώδιο σου, όπου είσαι ιδιαίτερα θερμός αλλά και διεκδικητικός στα «θέλω» σου! Μία γνωριμία μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον ευνοείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαλαφρώνεις από έννοιες και προβληματισμούς τα οικονομικά ενώ έχεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην εύρεση λύσεων στα οικονομικά!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, ξαφνικές ειδήσεις και μηνύματα έρχονται μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Δεν θα λείψουν ούτε κάποιες απρόσμενες συναντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Η αισιοδοξία σου αλλά και η αυτοπεποίθηση σου, θα είναι στα ύψη! Μην παρασύρεσαι σε διατροφικές ατασθαλίες! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις και την οδήγηση σου, όπως επίσης και την τάση σου να πιστεύεις ότι σου λένε, να μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και να λες ψέματα. Θα υπάρξουν απογοητευτικές αποκαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διχάζεσαι και μπερδεύεσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, είσαι ανάμεσα σε έναν παλιό και σε έναν νέο έρωτα…Τι θα κυριαρχήσει; Μα φυσικά αυτό που πραγματικά έχει αξία και που μπορεί να σου προσφέρει μία όμορφη ποιότητα σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και μπαίνεις σε μία απαιτητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου! Δεν λείπει το άγχος, η κούραση αλλά και οι θυσίες… Στα οικονομικά διανύεις εβδομάδα που σε βρίσκει κερδισμένο!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, οικονομικά θέματα, λύνονται ξαφνικά και σε ανακουφίζουν. Αλλά και θέματα της συναισθηματικής σου ζωής βελτιώνονται τώρα, χωρίς να το περιμένεις! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη έχεις απόλυτη τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες για βελτίωση των πάντων και σου ανοίγονται δρόμοι για ο,τιδήποτε είδους κέρδος και επιτυχία, ιδίως σε έρωτα και χρήμα! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα πρόσεχε πολύ παραπάνω στην οικονομική διαχείριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλα συνηγορούν αυτή την εβδομάδα για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου, για να διασκεδάσεις, να απολαύσεις στιγμές, να ερωτοτροπήσεις και να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά αρχίζει να ηρεμεί και εσύ θα μπορέσεις να ξεκουραστείς προκειμένου στην συνέχεια να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα σχέδιά σου! Στα οικονομικά λαμβάνεις χαρούμενα νέα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μπορείς να περιμένεις ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα και γεγονότα σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα διορθώσουν πολλά στη ζωή σου! Όλα αλλάζουν ξαφνικά! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη έχεις την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να απαλλαχτείς από δυσάρεστα συναισθήματα και να γίνεις καλύτερος και σίγουρα πιο χαρούμενος άνθρωπος. Ένας απωθημένος ή παρασκηνιακός έρωτας, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα μαζί του! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα απέφυγε τα ψέματα, διότι κινδυνεύεις από απογοητευτικές αποκαλύψεις. Μην εμπιστεύεσαι τυφλά ότι ακούς από τους γύρω σου και παρέμεινε επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται χαρούμενα νέα που σε συναρπάζουν και υπάρχουν συναντήσεις και προτάσεις ερωτικές που σε ιντριγκάρουν … Δεν παύει όμως να υπάρχει και πολύ έντονο παρασκήνιο και δεν θα γλιτώσεις τα μπερδέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία εποχή ευκαιριών που θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς και να δεις πρόοδο και στα οικονομικά!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά, λόγω κάποιων ξαφνικών μηνυμάτων και εξελίξεων. Ένας έρωτας παρασκηνιακός σου ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη μεγαλεπήβολα όνειρα και υψηλοί στόχοι εκπληρώνονται ευκολότερα! Επίσης, ο φιλικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένος τώρα και θα δεις αρκετές χαρμόσυνες εξελίξεις σε θέματα φιλίας! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μην παρασύρεσαι από συναισθήματα και ευαισθησίες, γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε απαγορευμένους και παρασκηνιακούς έρωτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για παιχνίδι αναμελιά και για έρωτα … Σίγουρα ανανεώνεσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα , αρκεί να μην παρασυρθείς σε κρυφές, παράνομες καταστάσεις που θα σε πάνε πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακουφίζεσαι από την λύση κάποιων εργασιακών ζητημάτων. Το κλίμα στα οικονομικά αρχίζει και χαλαρώνει και μπορείς να περάσεις ήσυχα τις διακοπές σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μέσα από το φίλους και παρέες, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις και ειδήσεις που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες επιτυχίας, στον τομέα της καριέρας και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείς άμεσα! Κάποια διάκριση ή επιβράβευση βρίσκεται κοντά και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ορισμένοι φίλοι ίσως σε απογοητεύσουν τώρα, αφού στηρίχτηκες σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις τους. Μην κάνεις μεγάλα απατηλά όνειρα, χωρίς πρώτα να βάλεις βάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εκπλήξεις και οι συναντήσεις δεν λείπουν στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα! Προς την Κυριακή νιώθεις ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά στον έρωτα, πρόσεξε όμως μην προσγειωθείς απότομα στην πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να διανύουμε εβδομάδα καλοκαιρινών διακοπών, όμως οι ευκαιρίες που σου δίνονται για επαγγελματική ανέλιξη είναι τεράστιες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες! Στα οικονομικά παίρνεις σημαντική ανάσα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, ξαφνικά νέα και ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις μπορείς να περιμένεις που θα σε ωφελήσουν πολύ στην κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη έχεις άπλετη τύχη, θετική ενέργεια, δύναμη, κοινωνικότητα και αισιοδοξία! Νέες γνωριμίες και επαφές σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα απέφυγε οποιαδήποτε συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, διότι θα απογοητευτείς ή δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά που εσύ θα υποσχεθείς, χαλώντας την καλή κοινωνική σου εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζεις απίστευτες ερωτικές περιπέτειες μέσα στο κατακαλόκαιρο και απολαμβάνεις στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο, απολαμβάνοντας μόνο το τώρα! Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου κατάσταση και στις σχέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία δεν φαίνεται να σε απασχολεί έντονα αυτή την εβδομάδα, έχεις περισσότερο την ανάγκη να ξεκουραστείς και να κάνεις και κάποια «δώρα» στον εαυτό σου! Από οικονομικής πλευράς είσαι απόλυτα ικανοποιημένος!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, Η αισιοδοξία σου στα ύψη λόγω ξαφνικών ευχάριστων επαφών, μετακινήσεων, γνωριμιών και μηνυμάτων, που θα σε κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη μπορείς να αναμένεις ευκαιρίες από το πουθενά, ώστε να βελτιώσεις οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες! Επίσης, στον ερωτικό τομέα, οι ισχυρές επιθυμίες σου, πραγματοποιούνται πολύ εύκολα και ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα έρχονται απογοητεύσεις όσον αφορά ένα ταξίδι, μία μετακίνηση ή κάποια επαφή λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και των τεράστιων προσδοκιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος, ερωτισμός, εκπλήξεις και ανεμελιά … Τα αισθηματικά σου εξελίσσονται υπέροχα και αρχίζεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο αισιόδοξα και ανάλαφρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ικανοποίηση σου αυτή την εβδομάδα είναι ότι τα οικονομικά σου βελτιώνονται και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές. Δεν παύει όμως ο Άρης από τους Διδύμους, να σου σφίγγει τα λουριά ότι πρέπει πλέον να εργαστείς σκληρά και προγραμματισμένα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, κάποιες αναπάντεχες θετικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου θα σε χαροποιήσουν, αλλά και κάποια θετικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή, να την επεκτείνεις και να πραγματοποιήσεις στόχους και όνειρα που την αφορούν, θα είναι αμέτρητες! Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα συναισθηματικά, οδηγείσαι σε ψευδαισθήσεις και δεν κρίνεις σωστά τις καταστάσεις και προθέσεις των άλλων. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, η οικονομική σου διαχείριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους ωραίες μέρες για τα αισθηματικά σου μετά το «τσουνάμι» απογοητεύσεων που πέρασες! Περνάς όμορφα, ενώ ο Άρης από τους Διδύμους πυροδοτεί καυτές ερωτικές στιγμές όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για τους υπόλοιπους 7 μήνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ευνοεί για επαγγελματικές ιδέες, ή και συζητήσεις που θα φέρουν καλά αποτελέσματα λίγο αργότερα! Προσοχή στις βιαστικές οικονομικές αποφάσεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς είναι εδώ και ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, στη συντροφική ζωή, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και μάλιστα χωρίς καν να το επιδιώξεις! Έρχονται ξαφνικά μηνύματα! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την Πέμπτη δραστηριοποιήσου άμεσα και εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου ή ακόμα και στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την Κυριακή που πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα η συντροφική σου ζωή, κρύβει πολλά μυστικά και ψέματα, είτε από εσένα, είτε από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι συνετός, έντιμος αλλά και προσγειωμένος, γιατί έρχονται απογοητεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγχώνεσαι για την εξέλιξη της εργασίας σου αλλά και για όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν … Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να πάρεις βιαστικές αποφάσεις! Στα οικονομικά σου είσαι σε καλό δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ