Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φορτσάρει η «Βασίλισσα» - Οι νέες προσθήκες

Κατόπιν του ορισμού της νέας διοίκησης όπως αρμόζει σε μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, η ομάδα της Βέροιας πλέον επικεντρώνεται στο να διαμορφώσει πλήρως το ρόστερ μέσα στις επόμενες ημέρες. Καθημερινά μέσα από διπλές προπονήσεις, ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να ενσωματώσουν και να εναρμονίσουν τους παλιούς με τους νέους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, η ομάδα απαριθμεί 18 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καθώς και 6 νεαρούς και στόχος της ομάδας είναι να φέρει ακόμη 3 ικανούς επιθετικούς όπως και έναν ή δύο τερματοφύλακες.

Οι τελευταίες προσθήκες ήταν αυτές του... παλιού Πέτρου Ορφανίδη, ο οποίος και συνεχίζει στην ομάδα και του πλαγίου μεσοεπιθετικού Κώστα Δεμηρτζόγλου που έπαιζε στον Πιερικό.

Επίσης, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και οι Θόδωρος Βενετικίδης (21 ετών τερματοφύλακας), Χρήστος Σέχου (22 ετών επιθετικός), Τάσος Κρητικός (27 ετών πλάγιος επιθετικός), Θανάσης Καρτσαμπάς (25 ετών κεντρικός επιθετικός) και Γιάννης Μπαστιάνος (24 ετών πλάγιος επιθετικός).

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι νέες προσθήκες της ομάδας είναι οι: Ντουμάνης, Παπατζίκος, Ιωάννου, Στίκας, Σταμπουλίδης, Μπούζας, Μπουόλι και Δεμηρτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ