Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέροχη κατασκευή της «ALU-SYN» στη Χαλκιδική

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία κατασκευής, τοποθέτησης και εμπορίου παντός τύπου κουφωμάτων «ALU-SYN» έβαλε την σφραγίδα της σε μια πολύ όμορφη μονοκατοικία. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης βρέθηκαν στα Νέα Σίλατα Χαλκιδικής όπου και τοποθέτησαν υβριδικό σύστημα αλουμινίου Α40 SI Hybrid της Europa και συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου για τις εισόδους σε χρώμα sable για να ταιριάζει αρμονικά με τα γήινα χρώματα του κτιρίου και της περιοχής.

Ένα έργο αριστούργημα που αποδεικνύει γιατί η «ALU-SYN» θεωρείται η κορυφαία εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα. Η εταιρεία «ALU-SYN», η οποία εδρεύει στο 11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας (τηλ.: 2331 073281) δέχεται παραγγελίες λιανικής - χονδρικής πώλησης κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Δείτε την υπέροχη κατασκευή που έγινε στην Χαλκιδική:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ