Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χορεύοντας στην Ιταλία... για 16 Βεροιώτισσες χορεύτριες

16 έφηβες μαθήτριες της Σχολής χορού της Κ.Ε.Π.Α. που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Veria Dance competition 2022, που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια κέρδισαν δύο από τις υποτροφίες για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας. Με την στήριξη της ΚΕΠΑ ταξίδεψαν εκεί από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου, με συνοδούς τις δασκάλες τους Λενικάκη Μαυρέτα και Αβραμίδου Κάτια. Οι μαθητές επέστρεψαν πλουσιότεροι σε εικόνες, εμπειρίες και νέα χορευτικά μονοπάτια.


Στα πλαίσια της υποτροφίας τους παρακολούθησαν μαθήματα μιας εβδομάδας κλασικού, σύγχρονου χορού και χιπ χοπ με καταξιωμένους καθηγητές απ όλο τον κόσμο στη σχολή χορού AREADANZA στο Λιβόρνο της Ιταλίας. Εκτός από τα πολύωρα καθημερινά μαθήματα χορού οι μαθήτριες μαζί με τις συνοδούς του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και τις γειτονικές πόλεις Πίζα και Φλωρεντία μένοντας ενθουσιασμένες με την αρχιτεκτονική των πόλεων και την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων. Επιστρέφοντας οι βαλίτσες τους ήταν βαρύτερες όχι μόνο από ενθύμια του ταξιδιού, δώρα και εμπειρίες αλλά και μαθήματα ζωής. Συνοδός τους ήταν η ορθοπεδικός κ. Γκουλιοπούλου Ερατώ, η οποία συνέβαλε στην ασφάλεια του ταξιδιού.










Οι καθηγήτριες της Σχολής χορού ευχαριστούν την διοίκηση της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας και προσωπικά όλα τα μέλη του Δ.Σ, τον πρόεδρο της κ. Ρίζο Κωνσταντίνο, όπως και την διευθύντρια κ. Γρηγοριάδου Κατερίνα. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούν επίσης τους ντόπιους επιχειρηματίες και πολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Συγκεκριμένα, το ουζομεζεδοπωλείο Μαύρο Πρόβατο, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέος Αλιάκμον, το ζαχαροπλαστείο ΣΑΡΑΪ, το κατάστημα αθλητικών ειδών Sport Mania, τη δικηγόρο Δουκίδου Ιωάννα, το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης Easy Education, Τη σχολή οδηγών του κ. Κοτίδη Βασίλειου, την εταιρεία φύλαξης T.S.S. Security του κ. Τσιφλίδη, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέος Απόλλων Κουλούρας και το κατάστημα εμπορίας και επισκευής ελαστικών Τσερκέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ