Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρείτε τα φυτικά προϊόντα της Herbstore.gr που θα εξαφανίσουν τις ρυτίδες σας

Δώστε λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα σας και ξεχάστε τις ρυτίδες.
Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι τα εμφανή σημάδια του χρόνου που εμφανίζονται στο πρόσωπό μας και φανερώνουν την ηλικία, αλλά και την έκθεση σε ερεθίσματα από το εξωτερικό μας περιβάλλον, όπως η ακτινοβολία του ήλιου. Υπάρχουν όμως προϊόντα, που είναι πολύ αποτελεσματικά ως προς την ελαστικότητα της επιδερμίδας, την λάμψη και την λείανση των λεπτών γραμμών, που η καθημερινή χρήση τους μπορεί να σας προφυλάξει από ανεπανόρθωτη ζημία. Στην Herbstore.gr μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ρυτίδων όπως κρέμες, βιταμίνες, αιθέρια έλαια και σπόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατασκευάσετε μόνοι σας τα δικά σας φυτικά μείγματα. Διαβάστε παρακάτω για τα προτεινόμενα προϊόντα μας:

Face Lifting Cream 24Hours - Κρέμα Προσώπου 24ωρη

Η φυτική κηραλοιφή Face Lifting, αποτελεί μια πλούσια κηραλοιφή ημέρας σε πρωτοποριακή μαλακή υφή. Μια πανάρχαια παραδοσιακή συνταγή καλλωπισμού η οποία επανέρχεται σε μια ανανεωμένη & εμπλουτισμένη σύνθεση με ενεργά δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης, ως νέα τάση. Αποτελεί τεράστιο δώρο για την επιδερμίδα σας, που χάρη στην ειδική της φόρμουλα απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα σας χαρίζοντας σας μία αίσθηση velvet με dry υφής χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα σε αντίθεση με τη κλασσική κηραλοιφή. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με την Face Lifting Night Cream - Κρέμα Προσώπου Νυχτός που την εφαρμόζετε και την αφήνετε να δράσει και να θρέψει την επιδερμίδα σας, ενώ εσείς κοιμάστε. Με τον συνδυασμό αυτών των δύο κρεμών, θα επωφεληθείτε από την ισχυρή δράση τους στην επιδερμίδα, τις αναπλαστικές ιδιότητες και τη διατήρηση του συνδετικού ιστού της!


Αβοκάντο Έλαιο Με Βιταμίνη Ε


Το Αβοκάντο Έλαιο με βιταμίνη Ε που θα βρείτε στο Herbstore.gr είναι 100% καθαρό, ενώ στις προαναφερόμενες συσκευασίες είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς και πολύ οικονομικό. Είναι πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες A,B,C,D,E,H και Επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση , δίνοντας του τροφή και ισορροπία. Οι βιταμίνες B και E δρουν ενάντια στη γήρανση.

Ακόμα, μπορείτε να παρασκευάσετε μόνοι σας, μια παραδοσιακή πιο λύση που θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε καθημερινά πλύσεις στο πρόσωπο σας, με ρόφημα γλυκάνισου. Ετοιμάστε το ρόφημα από σπόρους γλυκάνισου, βράζοντας σε μία κατσαρόλα 1 χούφτα σπόρων και 1 φλιτζάνι νερού. Το τσάι γλυκάνισου έχει την ικανότητα να αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές!



Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ