Quantcast

http://picasion.com/

Τσιπουράκι και κους-κους με δημοσιογράφους είχε ο Τσαχουρίδης

Συνάντηση για τσιπουράκι και κους κους με τους δημοσιογράφους της Βέροιας κανόνισε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιουλίου στις «Φλαμουριές» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Ένα τραπέζι που αποφάσισε να καθιερώσει μια φορά τον χρόνο, για την επανασύσφιξη των σχέσεων με τα ΜΜΕ, για το... «ασμπέτε» που λέμε, αλλά λόγω covid επαναλήφθηκε 2,5 χρόνια μετά. Καλεσμένος στο τραπέζι ήταν και φέτος ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, για τον οποίο ο αντιδήμαρχος προχώρησε και σε δήλωση στήριξης ή μάλλον... συμπαράστασης, λέγοντας πως, όχι μόνο στηρίζει και θα συνεχίσει να τον στηρίζει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά του παραστέκεται, με όλη τη σημασία της λέξης. 

Εξού και η καθιερωμένη πόζα που επιλέγει για τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα δελτία τύπου υπογραφής συμβάσεων έργων, όρθιος δίπλα στον Δήμαρχο, που μόνο τυχαία δεν είναι, αλλά όπως είπε, καθαρά συμβολική.

Ο Δήμαρχος συμπληρώνοντας πως, όχι μόνο θα τον έχει δίπλα του στις επόμενες εκλογές αλλά στην επόμενη θητεία, επιβεβαίωσε την -προφανή- εκ νέου υποψηφιότητά του αλλά και την βεβαιότητά του για την εκ νέου νίκη της παράταξής του.

Παρόντες στο τραπέζι του αντιδημάρχου ήταν η Σοφία Γκαγκούση από την εφημερίδα «ΛΑΟΣ», η Κάτια Παπαϊωάννου από το veriotis.gr, ο Κώστας Παναγιωτίδης από το pena.press, ο Κώστας Τσιμόπουλος από το 24oresimathia.gr, ο Αντώνης Χατζηκυριακίδης από το pliroforiodotis.gr, ο Βίλλης Γαλανομάτης από την εφημερίδα «Βέροια», ο Παύλος Τουτουντζίδης από την εφημερίδα «Ημερήσια» και ο Αλέκος Χατζηκώστας από το alli-apopsi.gr.



5 σχόλια:

  1. μεγαλη δουλεια εκαναν,μη μεθυσουν να προσεχουν και τους χασουμε απο τα κοινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετσέτες να πάρετε. Μη ιδρώσει κανένας , την αρπάξει και αντε να τραβιέται. Με το μαλακό λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ερυθρός-Χμέρ τι δουλειά έχει εκεί με την ''δύση''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι κλασικοί καπιταλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χορηγός του τραπεζιού είναι ο Δήμος;Έτσι απλά ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ