Quantcast

http://picasion.com/

Πήρε τα πάνω της η Ανοίξεως - Καλοκαιρινά μαγαζιά, καρότσια και βόλτες στο πάρκο

Αν μπορούσε κάποιος να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα έβλεπε σημαντικές διαφορές στην οδό Ανοίξεως. Ο κεντρικός δρόμος της Βέροιας έχει καταφέρει, τα τελευταία χρόνια, να αναβαθμιστεί και να θεωρείται πλέον από τις αγαπημένες περιοχές για όσους θέλουν να κάνουν μια βόλτα, να πάρουν τα παιδιά τους στο πάρκο, να ανάψουν ένα κεράκι στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και να πιούνε τον καφέ ή το ποτό τους στα μπαράκια που έχουν ανοίξει. 

Ειδικά τις απογευματινές ώρες, ο κόσμος κατακλύζει την περιοχή και απολαμβάνει την όμορφη θέα, μέσα σ' ένα ήσυχο περιβάλλον, μακριά από την έντονη φασαρία των διερχόμενων αυτοκινήτων. Οι γονείς με τα παιδιά μέσα στα καρότσια τους, οι ηλικιωμένοι με τα μπαστουνάκια τους και οι έφηβοι στα όργανα γυμναστικής, συνθέτουν ένα ανθρώπινο περιβάλλον που χαίρεσαι να το βλέπεις.

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή των επιχειρηματιών να ανοίξουν τρια μπαράκια εκεί, έχει στρέψει το βλέμμα της νεολαίας, με την διασκέδαση να κρατάει μέχρι αργά το βράδυ. Επίσης, αν συνυπολογίσουμε πως η Πλατεία Ελιάς απέχει μόλις λίγα μέτρα από την Ανοίξεως, τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η συγκεκριμένη περιοχή έχει πάρει τα πάνω της.

6 σχόλια:

  1. Και αδέσποτα σκυλιά να κυνηγούν μανιωδώς τα αυτοκίνητα και να είναι πολύ επικίνδυνα...
    Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σεπω,και εγω νιωθο τα νιατα μου να επιστρεφουν,αξιζει κ η περιοχη και κατοικι κ φυσικα επιχειρησεισ να ζησουν καλυτερες μερεςκ νυχτες παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία διόρθωση: H Aνοίξεως είναι ανέκαθεν Λεωφόρος και όχι βεβαίως Οδός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ - ΠΟΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, ήσυχη περιοχή δεν την λές, από την μία οι σκύλοι που κάνουν πάρτυ και ξεσχίζπνται στο γάβγισμα, από την άλλη η μουσική από τα μπαράκια, που συναγωνίζονται ποιο θα έχει πιο δυνατά τη μουσική του για να "νι..κήσει" σε ένταση το άλλο, εξασφαλίζουν ένα ηχητικό αποτέλεσμα μούρλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πράγματι πήρε τα πάνω της η περιοχή κι επίσης η πλατεία ωρολογίου απέκτησε ζωντάνια με την σωστή επιλογή του καταστήματος που νοικιάζει αυτοκινητάκια για παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ