Quantcast

http://picasion.com/

Πασάς για Βέροια: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Πασάς έριξε τίτλους τέλους στην επαγγελματική του σχέση με τη Βέροια. Ο έμπειρος στράικερ, που φέτος αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της «Βασίλισσας», αφού σκόραρε 25 γκολ σε 36 παιχνίδια, έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Πασά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Μετά από τρία χρόνια άψογης συνεργασίας έφθασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τον κόσμο της Βέροιας που με στήριξαν και ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς το πρόσωπο μου!»

4 σχόλια:

  1. Άλλος ένας που στα δύσκολα έγινε....επαγγελματίας. ο χρόνος λένε είναι αυτός που στο τέλος μιλάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα ακριβώς χρήματα έλαβε η ΠΑΕ για να τον παραχωρήσει; Ο παίκτης δεν ήταν ελεύθερος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δεν βάζεις τά δικά σου παιδιά νά παίξουν αλλά αντιθέτως τά διώχνεις αυτό είναι το αποτέλεσμα, από όλους τούς παίκτες στο ρόστερ της ομάδας ένας ήταν πού αγωνιζόταν με πάθος κι αυτός ήταν ο Μαραγκός, μόνο πού ήταν μόνος καί άτυχος πού έφυγε τραυματίας στον τελευταίο αγώνα μπαράζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουδης αναντικαταστατος. Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην αναγέννηση της ομάδας μας και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ