Quantcast

http://picasion.com/

Οι παραγωγοί στην Ημαθία ψάχνουν εργατικά χέρια στο Βιετνάμ

Τι δήλωσε ο Χρήστος Γιαννακάκης στην ΕΡΤ
Το Βιετνάμ πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια πληθυσμό και έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει την ελληνική παραγωγή με το κατάλληλο εργατικό δυναμικό. Οι παραγωγοί στην Ημαθία έφτασαν μέχρι τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας για να καλύψουν τις ανάγκες, που έχουν προκύψει σε εργατικά χέρια. Ο Χρήστος Γιαννακάκης, πρόεδρος κοινοπραξίας συνεταιρισμών-ομάδων παραγωγών Ημαθίας βρίσκεται στο Βιετνάμ προκειμένου να προετοιμάσει για τον επόμενο μήνα ένα πρόγραμμα για την προώθηση αγροτικών προϊόντων και στη συγκεκριμένη χώρα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί υπήρξε συνάντηση με τον πρεσβευτή στο Ανόι έτσι ώστε να συζητηθούν οι δυνατότητες εύρεσης εργατικού δυναμικού. Ο Χρήστος Γιαννακάκης δήλωσε αισιόδοξος πως μπορούν να έρθουν εργάτες γης από την Ασία, καθώς είναι στο χέρι μας να γίνει...

Δείτε το video της ΕΡΤ:

8 σχόλια:

  1. "Ηλία, ριχτο".
    Τα δικά μας τα παιδιά θα τα στέλνουμε στα νησιά των "ελεύθερων ηθών" να υπηρετήσουν την "θητεία" τους στον διεθνή τουρισμό.
    Ασ'τα διαλα ρε αγροτοπατερες των πολλών στρεμμάτων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ρωτήστε τον ρε αλάνια. Τα δικό του τα παιδιά μάζεψαν μια κλούβα ροδάκινα για 8-9 ώρες με 20 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς τα παιδιά τους κάνουν διακοπές και πίνω φραπέδες,ΟΧΙ όλα τα παιδιά των αγροτών υπάρχουν και εξαιρέσεις να λέμε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ζωη εργατες θα ψαχνουν..
      Γιατι δεν πηρωνον καλα.

      Διαγραφή
  4. Στο Βιετνάμ πυρπόλησαν το ρύζι / Στη Σαϊγκόν δεν μπόραες να ζήσεις / Τώρα, κρυμμένος στο ποτάμι, ανασαίνεις / με καλάμι / και μεροκάματο θα βγάζεις στη χώρα των φραπέδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δώσουν 40€ μεροκάματο και ο κόσμος θα παει. Δεν γίνεται το μεροκάματο να ειναι πιο χαμηλό απο το 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεροκάματο της πλάκας δεν υπάρχει, αυτό που δικαιούνται αυτό υπάρχει και παίρνουν ξέρω εγώ, άνεργοι πολλοί αλλά τα καφέ γεμάτα Μην γράφεται βλακείες τύπου ο Κούλης φταίει,ο Τσίπρας φταίει εμείς φταίμε με τα καλομαθημένα παιδιά μας.Τα χωράφια θέλουν χέρια και όρεξη, αφήστε της χαζομάρες για άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ