Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους! Το «Κάστρο» στην Ανοίξεως έγινε «Έπαυλις» - Ανοίγει το Σάββατο

Όλη η κοσμική Βέροια θα είναι εκεί

Το μαγαζί που αναμένεται να γίνει το απόλυτο must του φετινού καλοκαιριού ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 2 Ιουλίου και προσκαλεί όλο τον κόσμο να το επισκεφθεί. Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης θα χτυπάει πλέον στην οδό Ανοίξεως, μιας και το διαχρονικό «Κάστρο», που μεγάλωσε γενιές και γενιές και θεωρείται από τα πιο in bar της Μακεδονίας, μεταμορφώνεται σε «Έπαυλις», με θέα τον πανέμορφο κάμπο της Βέροιας. 

Η προσέλευση του κοινού θα γίνει στις 8:00 μ.μ. και εκτός από τα υπέροχα ποτά-κοκτέιλ και το ολοκαίνουργιο ντεκόρ, θα υπάρχει και Σεφ στην κουζίνα για τις γαστρονιμικές μας επιλογές. 

Ήδη οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με τις προβλέψεις, την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το μαγαζί θα είναι sold out. Όλη η κοσμική Βέροια και όχι μόνο, θα είναι εκεί. Ζήσε και εσύ τον μύθο στο... «Έπαυλις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ