Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Αλεξάνδρεια

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου στην Αλεξάνδρεια, όταν αγροτικό όχημα παρέσυρε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Ο ατυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία για το συμβάν, Σήμερα (9 Ιουλίου 2022) και ώρα 09.30 περίπου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 74χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 74χρονου πεζού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

  1. Ο οδηγός σίγουρα ελεύθερος μετά το ατύχημα που προκάλεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μόνος οδηγός που θυμάμαι να πήγε φυλακή είναι ο Ρουμάνος Βούλγαρος δεν θυμάμαι ακριβώς που προκάλεσε την καραμπόλα πριν 7 8 χρόνια στον κόμβο που είχαν σκοτωθεί 3.4 συμπολίτες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ