Συνελήφθη χθες, Τρίτη 5 Ιουλίου, από την αστυνομία ένας 35χρονος για βιασμό κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είναι μια 14χρονη η οποία κατήγγειλε ότι μέχρι πριν από περίπου 6 μήνες και για συνολικό χρονικό διάστημα 6 ετών, ο 35χρονος (από τη Γεωργία) σύντροφος της 30χρονης (επίσης από τη Γεωργία) μητέρας της «προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις» σε βάρος της ανήλικης κατά τις ώρες που η μητέρα της έλλειπε από το σπίτι λόγω δουλειάς.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), δυνάμει σχετικού εντάλματος, 35χρονο αλλοδαπό, έπειτα από καταγγελία ανήλικης.
Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής - Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο
-
Σταμάτησε για καφέ στην Ελιά, πριν πάει για γυρίσματα στη Φλώρινα - H συνάντηση με τον Βασίλη Σαρηγιαννίδη και τον
-
Με μισθό γύρω στα 24.000 ευρώ Ένα πάρα πολύ γνωστός Βεροιώτης, λάτρης της γυμναστικής και της
-
Ήταν το πρώτο τους ραντεβού Με την αγωνία να κυριεύει τους συγγενείς για την κατάσταση της
-
Σας περιμένουμε μετά τις 17:00 να γιορτάσουμε την έναρξη Η μεγάλη μέρα έφτασε και το νέο coffee - bar - bistrot «Marylin» ανοίγει
-
Mεγάλη κινητοποίηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Απριλίου στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ
-
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 (Σάββατο του Λαζάρου), θα τελεστεί η κηδεία του 7χρονου Αχιλλέα Πασχαλίδη, που έχασε την ζωή του λίγες
-
Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας Ένα αθώο βλέμμα, ένα χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις, μια μορφή που τότε
-
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά
-
Τραγική ήταν η κατάληξη των ερευνών των Αρχών στο αρδευτικό κανάλι στον δρόμο Αλεξάνδρειας - Κρύας Βρύσης, όπου νωρίς το μεσημέρι της




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.