Προσκεκλημένη από την Μικτή χορωδία Πύργου, η χορωδία και η μαντολινάτα του Μουσικού Σωματείου "Ωδείο Ναούσης" συμμετείχε στο φεστιβάλ χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο ιστορίας των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία. Νωρίτερα, στα πλαίσια της αποστολής οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο αρχαιολογικό μουσείο και χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Στο τέλος της επίσκεψης στο περιστύλιο του αρχαιολογικού χώρου, ερμήνευσαν τιμητικά ένα τραγούδι.
Η εμφάνιση του "Ωδείου Ναούσης" στο χορωδιακό φεστιβάλ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τους παρευρισκομένους και τους χορωδούς - μουσικούς των υπόλοιπων χορωδιών που λάμβαναν μέρος στην εκδήλωση.
Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Ο πρόεδρος του σωματείου, Κώστας Λούκας, του απένειμε δώρα και ενθύμια από τη Νάουσα. Ενώ ο πρώην δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός ενθυμήθηκε την διαχρονική φιλία που τους συνδέει. Ανταπαντώντας ο συνθέτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας και την ένθερμη φιλοξενία των Ναουσαίων.
Στο πέρας του φεστιβάλ, ο Ηλίας Ανδριόπουλος κάλεσε τον μαέστρο του "Ωδείου Ναούσης" Δημήτρη Παρόλα, εκφράζοντάς του θερμά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί και αναγνωρίζοντας το υψηλό μουσικό και ποιοτικό επίπεδο της χορωδίας και μαντολινάτας. Παράλληλα εκδήλωσε την επιθυμία του να υποστηρίξει περαιτέρω το Μουσικό Σωματείο "Ωδείο Ναούσης".
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συμβολικό κλείσιμο για 2 ώρες και παράσταση στον ΕΛΓΑ Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ημαθίας
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο
-
Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου μοιάζει έτοιμο να αγγίξει μια νέα κορύφωση λάμψης και ρομαντισμού, γράφοντας
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις Δυναμώνει το αγροτικό «μέτωπο» της Κουλούρας. Οι κινητοποιήσεις στον
-
Αχ Αννούλα του χιονιά... Χρόνια πολλά σε όλες! Της Αγίας Άννης σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και αρκετές είναι οι




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.