Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δώρο ορκωμοσίας από το κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι»

Βρείτε στο Ρολόι Καλιαμάνης δώρα ορκωμοσίας για τους αγαπημένους σας

Η ημέρα της αποφοίτησης από το Πανεπιστήμιο είναι ξεχωριστή για όλους, καθώς οι κόποι και οι προσπάθειες τόσων ετών ολοκληρώνονται. Έτσι και εμείς, όταν ένα αγαπημένο μας πρόσωπο λαμβάνει το πτυχίο του, θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο που θα επιβραβεύσει αυτές του τις προσπάθειες και θα τον συντροφεύει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Η πιο ασφαλής κατεύθυνση που επιλέγουν οι περισσότεροι να κινηθούν είναι τα κοσμήματα, γιατί είναι ένα δώρο διαχρονικό και εκλεπτυσμένο. Το κοσμηματοπωλείο Ρολόι Καλιαμάνης προτείνει μερικές επιλογές από τη συλλογή του για γυναίκες και άντρες, που είναι ιδανικά δώρα για την απόκτηση του πτυχίου.

Κολιέ Σταυρουδάκια Χρυσό



Γυναικείο κολιέ με σταυρουδάκι με λουστρέ φινίρισμα και σταυρό - λουλούδι από χρυσό 14 καρατίων. Ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Βραχιόλι Σταθερό Χρυσό 14Κ


Γυναικείο βραχιόλι, από χρυσό 14 καρατίων σταθερό με διάμετρο 60 mm και κούμπωμα ασφαλείας. Είναι μια μοναδική επιλογή που ταιριάζει ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Σκουλαρίκια Κρίκοι Χρυσά


Σκουλαρίκια κρίκοι από χρυσό 14 καρατίων με πάχος 3,8mm και λουστρέ φινίρισμα, Ιδανικά σκουλαρίκια για δεύτερη και τρίτη τρύπα.

CASIO Edifice Solar


Ανδρικό ρολόι χρονογράφος Casio της σειράς Edifice, με ηλιακή φόρτιση, ατσάλινη κάσα και καδένα, ζαφείρι αντιχαρακτικό κρύσταλλο και μαύρο καντράν. Ένα δώρο που σίγουρα θα τον ικανοποιήσει.


Δαχτυλίδι Ασημένιο Ανδρικό Black

Ανδρικό δαχτυλίδι από καθαρό ασήμι 925, με μαύρο όνυχα και λουστρέ φινίρισμα. Μια όχι και τόσο συνηθισμένη επιλογή που πολλοί θα λατρέψουν. Το δαχτυλίδι είναι ανοιχτό ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος που επιθυμείτε.


Lotus Style Man In Black Βραχιόλι


Ανδρικό βραχιόλι Lotus Style της σειράς Man in Black από ατσάλι με ταυτότητα που μπορείτε να χαράξετε. Μια πρόταση αρκετά πιο οικονομική, για να δωρίσετε στον φίλο σας.

Βρείτε τα όλα προϊόντα στο φυσικό μας κατάστημα Κεντρικής 109, Βέροια ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση: www.roloikaliamanis.gr.

Ακολούθησε μας στο Facebook και το Instagram για να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα μας προϊόντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ