Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαψεύδει κατηγορηματικά τον Κούγια η Βέροια - Προϊόν φαντασίας οι δηλώσεις του

Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ διαψεύδεται κατηγορηματικά η δήλωση του κ. Αλέξη Κούγια (εφημερίδα “Ελευθερία”, 4/7/2022) ότι δήθεν του «έδιναν τη Βέροια δωρεάν». «Εφ’ όσον αναφέρεται στην παρούσα διοίκηση, πρόκειται περί προϊόντος της φαντασίας του. Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε εμφατικά: ακριβώς με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο επαγγελματισμό που πορεύτηκε η διοίκησή μας όλα αυτά τα χρόνια, έτσι αντιμετωπίζει και την μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Ο τελευταίος στον οποίο θα μεταβιβάζαμε την ομάδα, είναι ο κ. Κούγιας!» καταλήγει η ανακοίνωση της «Βασίλισσας του Βορρά».

Τι είχε δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας στην εφημερίδα «Ελευθερία»

Απάντηση από τον Αλέξη Κούγια στα σενάρια ενασχόλησής του με άλλη ομάδα, μετά την επικείμενη αποχώρησή του από τη Λάρισα. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν μετά το deal της πώλησης της ΑΕΛ να επίκειται ενασχόλησή του με άλλον σύλλογο, δηλώνοντας στην εφημερίδα "Ελευθερία", πως:

«Φέτος δεν πρόκειται να αγοράσω καμία ομάδα. Είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστώ. Σας αποκαλύπτω ότι μου έδιναν τη Βέροια δωρεάν».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε πρόταση να αγοράσει μία εκ των ομάδων: Βέροια, Χανιά, Ρόδος, Αιγάλεω, Δόξα Δράμας, Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ