Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπιλέκας: «Θα κάνουμε παρεμβάσεις για τις ανάγκες των σχολείων»

Aπό τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Γιώργο Μπιλέκα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας εύχεται γόνιμη και δημιουργική θητεία στους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη – Δούμα και Αθανάσιο Αλατζόγλου και δηλώνει ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων των σχολείων του Δήμου Βέροιας και την ουσιαστική αναβάθμιση της παιδείας.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει τις ευχαριστίες της στους απερχόμενους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Πυρινό και Αθανάσιο Παπαδόπουλο αντίστοιχα για την συνεργασία στα ζητήματα της εκπαίδευσης και της λειτουργίας των σχολείων μας σε μια μάλιστα δύσκολη συγκυρία με πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Κατά το σχολικό έτος που πέρασε η Ένωση με παρεμβάσεις της ως θεσμικό όργανο στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσε λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα εκφράζοντας κάθε φορά τις θέσεις και τα αιτήματα των μαθητών και των γονέων σε ζητήματα λειτουργίας των σχολείων και το ίδιο θα πράξει τη νέα σχολική χρονιά αφουγκραζόμενη τις καθημερινές ανάγκες της σχολικής κοινότητας».

7 σχόλια:

  1. Μυρίστηκες ότι έρχονται εκλογές και άρχισες τις εμφανίσεις......μία με τις δωρεάν συμβολές στην ΠΑΕ-Βέροια (άστοχη και τζάμπα προβολή).....και μία εμφάνιση τώρα με μία αόριστη ανακοίνωση.....στις κάλπες θα πάρεις την απάντηση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας Σωτήρας του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα κάνε τις παρεμβάσεις και μετά πες τες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργο καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ειμαστε στο πλευρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ