Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μούρτης για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ημαθίας: «Ένα έργο - όραμα για εμένα»

«Κλείνει ένας 10ετης αγώνας»

Δεν έκρυψε την χαρά του για την έγκριση της Διυπουργικής για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανάρτησή του στο facebook, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα συγκινημένος που ένα έργο που είχε οραματιστεί από την πρώτη στιγμή που έπιασε τα καθήκοντά του, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έτσι κλείνει ένας 10ετής αγώνας προσπαθειών. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μούρτη:


«Η έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, για την κατασκευή του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για εμένα. Σήμερα κλείνει ένας 10ετης αγώνας! Κάθε διαδικασία και μια υπογραφή, κάθε υπογραφή και ένα εμπόδιο, και σε κάθε εμπόδιο ήμουν παρών! Απ την ιδέα υλοποίησης… έως τις σημερινές υπογραφές!

Για την τελευταία υπογραφή βέβαια, οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην οριστική και αμετάκλητη απόφαση υλοποίησης αυτού του έργου, το οποίο αποτελούσε έργο - όραμα για εμένα απ´ την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα ηνία της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας! Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, μέχρι την κοπή της κορδέλας… Μέχρι τότε θα συνεχίσω να είμαι παρών!»

6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς το έσωσες πρόεδρε...αν δεν ήταν ο Βεσυρόπουλος Αστυνομικό Μέγαρο δεν θα βλέπατε ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οραμα των πολιτών για την αστυνομία είναι, να μην πιάνετε τα ίδια άτομα 30 φορές για κλοπές και 31 φορές το άλλο πρωί να κυκλοφορούν πάλι ελεύθεροι.
    Καμία υπογραφή για αυτό, θα παλέψετε σαν ένωση να μπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγράμματε η αστυνομία τους πιάνει η δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους. 2022 και ακόμα δε ξέρεις τα στοιχειώδη.

      Διαγραφή
    2. ... 1.32 το ότι γνωρίζεις ανάγνωση, δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι έχεις νοηση(έστω χαμηλή)
      Ο σύλλογος κομμωτριων Ημαθίας πρέπει σαν όργανο να πιέσει την πολιτεία, ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να γίνει πραγματικοτητα, η, (και) η αστυνομία η οποία είναι επιφορτισμενη με αυτό το εργο(στο πρώτο μέρος του-σύλληψη)

      Θα έλεγα βέβαια ότι η ηγεσίες γενικά, σε όλους τους συλλόγους και τα στελεχοι, όχι μόνο στην αστυνομία, είναι πολιτικόποιημένες άρα δύσκολα βάζουν το μαχαίρι στο κόκαλο.
      Δε θα το πω όμως γιατί δε θα το καταλάβεις ούτε και αυτό.
      Εσύ.
      Οι υπόλοιποι που το διαβάζουν ομως;

      Διαγραφή
  3. Πάντα ο Μούρτης ευέλικτος και εκμεταλλευόμενος υπέρ του την κάθε κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για τους σεισμούς η Αστυνομία φταίει.... Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία στα δικαστήρια μόνιμα έξω οι εγκληματίες..... Αλλά εδώ τον Κ. ΛΥΓΝΑΔΗ τον αποφυλακησαν ως την Έφεση.....άξιοι της μοίρας μας εάν καθόμαστε πίσω από κινητά και υπολογιστές και τα ανεχόμαστε ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ