Quantcast

http://picasion.com/

Πανευρωπαϊκή συνάντηση Vespa στην Πορτογαλία - Βραβεύτηκε ο Ηλίας Πραπαβέσης

Παρέλασε με την Ελληνική σημαία
Στην μακρινή Πορτογαλία βρέθηκε ο Ηλίας Πραπαβέσης, ο οποίος έδωσε το παρών στην πανευρωπαϊκή συνάντηση Vespa. Πιο συγκεκριμένα, ο Βεροιώτης μοτοσικλετιστής εκπροσώπησε την ομοσπονδία του Vespa Club Hellas στην πανέμορφη πόλη του Γκιμαράες. Εκεί, είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με συναδέλφους του από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα στον χώρο των μηχανών. 

Μάλιστα, του έγινε απονομή βραβείου από τον προεδρο του Vespa World Club για τη συμμετοχή των Ελλήνων στην πανευρωπαϊκή συνάντηση. Ο ίδιος ευχαρίστησε από καρδιάς τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση. 

Ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική στιγμή για εκείνον, ήταν όταν παρέλασε στους δρόμους της Ιβηρικής Χερσονήσου, με την Ελληνική σημαία! 

Δείτε φωτογραφίες:










2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ