Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το νέο υπερσύστημα συναγερμού smart-home από την Tsiflidis Security!

Ήρθε ο έξυπνος συναγερμός που τα κάνεις όλα με το πάτημα μιας εντολής από το κινητό τηλέφωνο (έξυπνο σπίτι) αποκλειστικά από την TSS - Tsiflidis Security! Το νέο μοντέλο TsiF-1000 διαθέτει διαφορετικές επιλογές οπλισμού, αλλά και αφοπλισμού επιπέδων και ορόφων, δωματίων ή διαφορετικών χώρων πάντα ξεχωριστά κτλ.


●Υβριδικός συναγερμός, με 11 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες υλικών στον πίνακα, ως τοποθέτηση του συστήματος συναγερμού.

●Επεκτεινόμενος πίνακας σε 128 ζώνες με 4 διαφορετικά τμήματα σεναρίων οπλισμού ή αφοπλισμού ξεχωριστά, διαφορετικές επιλογές οπλισμού-αφοπλισμού, επιπέδων ορόφων ή διαφορετικών χώρων, πάντα ξεχωριστά.

●Παίρνει 8 ασύρματα χειριστήρια εντολών και ως 30 διαφορετικούς κωδικούς ασφαλείας για τους χρήστες του συστήματος, διαθέτει επίσης πρόγραμμα εφαρμογής για τα κινητά σας τηλέφωνα με απεριόριστους χρήστες απομακρυσμένων εντολών διαχείρισης, ονομαστικά για κάθε χρήστη.

●Παίρνει έως 4 ασύρματες σειρήνες και μια έξοδο για ενσύρματη σειρήνα (με ένδειξη ελέγχου καλής λειτουργίας στην εφαρμογή του κινητού μας τηλεφώνου).

●Λειτουργεί ακόμη και αν κοπεί το ρεύμα και το σταθερό τηλέφωνο. Μας ειδοποιεί ασταμάτητα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, γιατί δεν είναι τηλέφωνο, είναι δικτυακό-πρόγραμμα (on line) συνεχόμενης λειτουργίας της επικοινωνίας με κάρτα Sim Global παγκοσμίου δικτύου κυλιόμενου κωδικού.

●Διαθέτει έξοδο εντολών απομακρυσμένης διαχείρησης απο 1 έως 32 εντολές, π.χ. να ανάβουν τα φώτα, να κατεβάσεις τα ρολά, τα ηλεκτρικά παντζούρια, να ανάβεις τον λέβητα, να ποτίζεις τον κήπο,

να κατεβάσεις ή να ανεβάζεις τις τέντες, να ανοίγεις ή να κλείνεις το γκαράζ και πολλά άλλα σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

●Δέχεται ασύρματες και ενσύρματες επεκτάσεις με πολλές δυνατότητες.

●Συνδέεται με (Κ.Λ.Σ.Σ.-Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών), για 24ωρη απομακρυσμένη επίβλεψη ασφαλείας και άμεση ενημέρωσης σας απο το κέντρο επιχειρήσεων εντός 10sec.

●Επικοινωνεί απομακρυσμένα ταυτόχρονα με όλους τους χρήστες στα κινητά τους τηλέφωνα, μέσω εφαρμογής προγράμματος δικτύου LAN (ON LINE). Προγραμματίζεται απομακρυσμένα μέσω του κινητού μας τηλεφώνου και τοπικά από υπολογιστή. Διορθώνει οποιαδήποτε βλάβη απομακρυσμένα μέσω του κινητού μας και διαχειρίζεται όλες τις εντολές μας απο το πρόγραμμα του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 45, ΒΕΡΟΙΑ
23310 27102 6937 22 65 65
sales@securitytsiflidis.gr 
www.securitytsiflidis.gr 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ