Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Το Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2022 ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, Παναγιώτης Κατσίβελας. Τον κ. Κατσίβελα υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας και ακολούθησε συνάντηση εργασίας, με σκοπό την ενίσχυση της Αιμοδοσίας. Ως γνωστόν, τα 2,5 αυτά χρόνια του κορωνοϊού στη χώρα μας, παρατηρείται δραματική έλλειψη αίματος σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή όλων των συμπολιτών μας που η υγεία τους εξαρτάται απόλυτα από την επάρκεια αίματος.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Πλιόγκας ανέφερε: «Yποδεχθήκαμε σήμερα στη Μονάδα μας τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα. Εξαιρετική και γόνιμη συνάντηση εργασίας. Εξετάσαμε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της Αιμοδοσίας και την υποστήριξη νέων πρωτοβουλιών σε μια εποχή που η ανάγκη για αίμα και η στήριξη των εθελοντών αιμοδοτών είναι σε πρώτη προτεραιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ