Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Μάκαρο χόρεψε και ξενύχτησε η Πατρίδα

Άλλη μια μοναδική βραδιά μας χάρισε η Πατρίδα, με ένα λαϊκο-ποντιακό με ντόπιους πόντιους καλλιτέχνες και τον μεγάλο Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Έτσι συνεχίστηκε η τρίτη μέρα των εξαήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο στο γήπεδο της Πατρίδας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευστάθιος Χωραφάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής. Η βραδιά ξεκίνησε με ποντιακό πρόγραμμα και τους Γιάννη Κωνσταντινίδη στη λύρα και τον Παύλο Καγκελίδη στο τραγούδι και συνεχίστηκε με λαϊκό, με τις Κάτια Πασχαλίδου και Μαρία Μουδιώτη.


Στη σκηνή ανέβηκε στη συνέχεια ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος junior, ο εγγονός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται μαζί με τον παππού του στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει. Λίγο πριν τις 01:30 ξεκίνησε το πρόγραμμά του και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, με τις μεγάλες του επιτυχίες «Απορώ με την καρδιά μου», «Το προσκλητήριο», «Να' χαν οι καρδιές αμπάρες» και άλλα πολλά, ενώ παππούς και εγγονός εμφανίστηκαν και από κοινού on stage.

Σειρά έχει απόψε, ποντιακή βραδιά με τους Γιώργο Ιωαννίδη και Κώστα Θεοδοσιάδη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





























24 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά με τους Γιώργο Ιωαννίδη και Κώστα Θεοδοσιάδη

25 Ιουλίου: Ποντιακή και Κρητική βραδιά με Νίκο Ζωιδάκη και Ματθαίο Τσαχουριδη.

26 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά με τους Στάθη Νικολαΐδη, Σταυρό Σαββίδη και Κώστα Πουτακίδη.


8 σχόλια:

  1. Οταν 2-3 φορες το χρονο παιζουν μουσικη οι γυφτοι απο τον καμπο μεχρι αργα, γκρινιαζουμε και λεμε "γιατι η αστυνομια δεν κανει τιποτα'. Οταν ομως ο αερας φερνει στα αυτια μας Χαρα Βερρα και Χριστοδουλοπουλο δε μας πειραζει λεμε "wow, what a beutiful night, please dont stop singing!" Α ρε Ελληναρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε Ρωμά μου.

      Διαγραφή
    2. Πάντα θα υπάρχει αυτός ο ενας. Μάντεψε. Σήμερα αυτός είσαι εσύ.

      Διαγραφή
  2. - ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
    - ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα ποτέ δεν πέθαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς τελείωσε και ο πολιτισμός! Και πόσο μάλλον από ¨"δήθεν" Πολιτιστικούς Συλλόγους. Μετακλητές ¨ποιοτικών¨" εκδηλώσεων με πρώτες τις λουλουδούδες! Στο όνομα του χρήματος! Εναν οικονομικό απολογισμό από τον ¨Πολιτιστικό Σύλλογο" θάχουμε; Γιατί έχει "μπει" και σε προγράμματα ΕΣΠΑ της Αναπτυξιακής! Σας το λέω δεν υπάρχει περίπτωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτός είναι μπολιτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ