Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Καλαμάτα ο Πασάς - Στον Πανσερραϊκό ο Οικονόμου

Άρχισαν να κλείνουν σ' άλλες ομάδες οι παίκτες της Βέροιας
Η «Μαύρη Θύελλα» είναι η ομάδα που βρισκόταν σε επαφές με τον Γιάννη Πάσα το προηγούμενο διάστημα, με τον παίκτη να έχει λάβει ειδική άδεια για να διαπραγματευτεί τη μεταγραγή του, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπίκας στην συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση της οικογένειας του από την Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος φορ έδωσε οριστικά τα χέρια με την Καλαμάτα, σε μία συμφωνία με ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η μεταγραφή του θεωρείται ουσιαστικά κλεισμένη και εκτός απροόπτου αναμένονται άμεσα και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Από την άλλη πλευρά η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Οικονόμου. Ο νεαρός μέσος, πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Super League 2 την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με την Βέροια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα των Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ