Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προβλήθηκε η ταινία «Πηγή είναι ο λόγος - Αναζητώντας την Αόρατη Πόλη»

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στη γκαλερί Παπατζίκου έγινε η προβολή της ταινίας «Πηγή είναι ο λόγος - Αναζητώντας την Αόρατη Πόλη» σε κείμενα και σκηνοθεσία Γιάννη Καισαρίδη. Η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας και ζωγραφικής με θέμα τη «ΒΕΡΟΙΑ», που φιλοξενείται στη γκαλερί Παπατζίκου και πήρε παράταση μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου2022, με την υποστήριξη της Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας και το Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος - ΣΚΕΤΒΕ.

Κάμερα - Μοντάζ: Άγγελος Ζορμπάς
Μουσική: Σούλης Λιάκος

Συμμετείχαν τα μέλη της Κυριώτισσας Ουτοπία: Γιάννης Αγγέλογλου, Τασούλα Ασικίδου, Λέμη Γατοπούλου, Μαρία Γατοπούλου, Γιάννης Καισαρίδης, Αλκμήνη Καισαρίδου, Μάγδα Καισαρίδου, Ελένη Καραγιάννη, Βίκυ Κατάκη, Σταυρούλα Κατσιγιάννη, Ειρήνη Κωστοπούλου, Ανδρέας Μαρολαχάκης, Γιάννης Σαββαΐδης, Γιώτα Σαββαΐδου, Βασιλική Τσαφή, Χρυσούλα Τσέκα, Μαίρη Τσίγκα, η ζωγράφος Εύα Αμνιώτη και ο μουσικός Τάσος Σαρήογλου.

Αερολήψεις: Ευγένιος ΒαρακλήςΑφηγήσεις: Ελένη Καραγιάννη, Δημήτριος Καρασάββας, Βύρων Παπαγεωργίου, Αναστασία Π.
Παραγωγή: Κυριώτισσας Ουτοπία (Κίνηση Πολιτών Κυριώτισσας, Βέροια) και Γιάννης Καισαρίδης

Κιθάρα έπαιξε ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας Τηλεφάνης Τριανταφυλλίδης































Φωτογραφίες: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ