Quantcast

http://picasion.com/

Τραγωδία λίγο έξω απο τη Βέροια: Νεκρός σε τροχαίο 50χρονος από την Αγία Βαρβάρα

Ανετράπη το όχημά του έξω από το χωριό
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022 έξω από το χωριό Αγία Βαρβάρα Βέροιας. Συγκεκριμένα, οδηγός οχήματος που εκινείτο στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Μελίκης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγο του αυτοκινήτου του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για έναν άνδρα 50 χρονών, από την Αγία Βαρβάρα, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά του.


Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Βέροιας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για να συνδράμει στον απεγκλωβισμό του οδηγού και η Τροχαία της Βέροιας, η οποία απέκλεισε για λίγη ώρα την κυκλοφορία, μέχρι να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα το όχημα και τα συντρίμμια. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν για λίγη ώρα από παρακαμπτήριες οδούς, ενώ αυτή τη στιγμή διεξάγεται κανονικά, από τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε φωτογραφίες:








4 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον εκτός πόλεως, ΠΑΝΤΟΤΕ ζώνη ασφαλείας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονίμως σε αυτόν το δρόμο τα αυτοκίνητα κινούνται minimum με 80χλμ.Δε βλέπω όμως ποτέ κανέναν έλεγχο. Δυστυχώς! Παρ' ότι φημίζεται για την επικινδυνοτητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε φίλε"τουλάχιστον εκτός πόλεως";;;;;τραβα χτυπά το κεφάλι σου με φόρα στον τοίχο....αν τρέχεις με 30χμ/ώρα ένα και το αυτό είναι!!!Ζώνη και στα 10 μέτρα απόσταση με το αμάξι....άκου εκεί τουλάχιστον εκτός πόλεως...διαβάζουν και παιδάκια..πάσης ηλικιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δρόμος αυτός είναι καρμανιόλα. Υπήρξα μάρτυρας πριν Χρόνια παρομοιας ανατροπής οχήματος, χωρίς ευτυχώς θύματα, προφανώς λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Απαιτειται πολλη προσεκτική οδηγηση στις στροφές αυτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ