Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ναι» στην ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Βέροιας και στην ενίσχυση των οχημάτων της Αστυνομίας

Το Υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουνίου ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας βρέθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου και του έθεσε το ζήτημα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Βέροιας και εν προκειμένω, την άμεση παρέμβαση του για την έγκριση του έργου απο τη Διυπουργική επιτροπή συμπράξεων δημοσιου και ιδιωτικού τομεα (ΣΔΙΤ). 

Επίσης, ζητήθηκε από τον Υφυπουργό, η άμεση αποδέσμευση οχημάτων από τον ΟΔΔΥ, τα οποία θα ενισχύσουν το μηχανοκίνητο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας Ημαθίας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Μούρτης, αποχώρησε από το υπουργείο, με τη δέσμευση πως και τα δυο ζητήματα θα τύχουν άμεσης λύσης! 

«Φεύγω βέβαιος πως και τα δυο αιτήματα μου προς τον Υπουργό, σύντομα θα λάβουν σάρκα και οστά» τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ο Βεροιώτης συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

3 σχόλια:

  1. Με την ακριβεια που μας εχει τσουρουφλησει απο βενζινη ψωμι γαλα θα γινει τιποτα ερχεται απ εξω και ξεμπεεδεψαμε;Στεναζει ο κοσμος...γιατι εμεις δε αντεχουμε αλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλυτερα να χτισετε καινουριες φυλακες, ωστε να καταργησετε τις ποινες με αναστολη που κοροιδευετε την κοινωνια με αυτους που πιανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από εμένα είναι όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ