Quantcast

http://picasion.com/

Η μάχη κατά των διακινητών σε όλη τη χώρα και η πολύτιμη συνεισφορά του Τ.Δ.Μ. Ημαθίας

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις διακινητών σε όλη τη χώρα σε καθημερινή βάση και η συμμετοχή του Τμήματος Διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας σε πολλές περιπτώσεις, αποδεικνύει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι αστυνομικοί αυτής της Υπηρεσίας και εκτός νομού. Με δεδομένο πως η Ημαθία αποτελεί σημαντικό πέρασμα των κυκλωμάτων είτε οδικώς είτε με άλλα μέσα όπως τρένα και ΚΤΕΛ, τόσο για Αθήνα, όσο και Ηγουμενίτσα αλλά και Δυτική Μακεδονία, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια συλλογική προσπάθεια που γίνεται σε όλη τη χώρα, από τον Έβρο έως και την Αθήνα, κατά των κυκλωμάτων λαθροδιακίνησης. Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια έχει οδηγήσει στη δικαιοσύνη πάνω από τριάντα διακινητές που συνελήφθησαν και δραστηριοποιήθηκαν στο Ν. Ημαθίας.

Σημαντικές επιτυχίες με τη συνδρομή των Ημαθιωτών Αστυνομικών καταγράφονται τελευταία και εκτός Ημαθίας σε συλλήψεις διακινητών σε Έβρο, Καβάλα, Ξάνθη από τις εκεί Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και την συνεργασία τους με το Τ.Δ.Μ. Ημαθίας.

Τελευταία, την 23η Ιουνίου συνελήφθη στην Καστοριά ημεδαπός οδηγός ταξί που έκανε δρομολόγια με παράνομους μετανάστες από Θεσσαλονίκη προς Καστοριά, με την συνεισφορά των ανδρών του Τ.Δ.Μ. Ημαθίας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα, με την συνεισφορά και πάλι της Ημαθιώτικης Υπηρεσίας, συνελήφθησαν στο Πολύκαστρο Κιλκίς 4 αλλοδαποί υπήκοοι χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και ο αλλοδαπός διακινητής από την Ο.Π.Κ.Ε. Κιλκίς, καθόσον με Ι.Χ. όχημα τους μετέφερε έναντι αμοιβής στην περιοχή.

Πολλές είναι επίσης οι κοινές επιχειρήσεις των ανδρών του Τ.Δ.Μ Ημαθίας με τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προκειμένου πλέον η Ημαθία να σταματήσει να είναι πέρασμα των κυκλωμάτων είτε οδικώς είτε και με τραίνα και υπεραστικά λεωφορεία που μεταφέρουν από τον Έβρο προς την Αθήνα παράνομους μετανάστες, καθόσον ο νομός θεωρείται ένα από τα κύρια περάσματα των διακινητών προς την υπόλοιπη Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Σταματήστε την κοροϊδία. Οι αστυνομικοί, τρέχουν να καλύψουν την ανεπάρκεια όλων σε όλα. Θα μας πει κάποιος εκτός απο τους λαθροδιακινητές, οι λαθρομετανάστες, τι κάνουν όταν τους ¨συλλάβουν"; Απελαύνονται μήπως άμεσα; Μήπως τους παρέχονται όλα δωρεάν, σε αντίθεση με χιλιάδες Ελληνες που κόβουν απο το φαγητό και των παιδιών τους για να πληρώσουν ΔΕΗ και ΕΝΦΙΑ; Το χάσαμε το παιχνίδι, χρόνια τώρα. Ήδη τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά σε Ελληνικό έδαφος με το αμέτρητο πλήθος λαθραίων "ευάλωτων", που με την πρώτη ευκαιρία θα δούμε τι σημαίνει εχθρός. Και λίγα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι όλη η αστυνομία να λειτουργούσε με αυτο τον τρόπο. Η ανάπτυξη του τόπου προϋποθέτει ασφάλεια του ατόμου και της περιουσιας του. Κανενας δεν πρόκειται να επενδύσει οταν φοβάται για κλοπές κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ