Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καύσωνας στη Βέροια; Αποδράστε στο «Cantina River» στο Φράγμα!

«Ψήνεστε» στην πόλη από τις υψηλές θερμοκρασίες; Μην κάθεστε λεπτό! Όποια ώρα της ημέρας και αν είναι, πάρτε το αυτοκίνητο και αποδράστε μέχρι το Φράγμα, σε έναν κόσμο δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης. Πού; Μα φυσικά στο «Cantina River» εκεί που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές, η δροσιά μέσα στο πράσινο, δίπλα στο ποτάμι και κάτω από τα δέντρα είναι άφθονη, ο καφές πιο απολαυστικός, οι μπύρες πιο παγωμένες, τα κρέατα πεντανόστιμα, οι σούβλες μερακλίδικες και οι τιμές... «στον πάγο»!




Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, μέσα στο πράσινο, ιδανικό σημείο συνάντησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παρέες. Αποτελεί από μόνο του μια mini απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης, που θα το κάνουμε το ολοήμερο στέκι μας.




Το «Cantina River» είναι καθημερινά ανοιχτό, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για τον πρώτο πρωινό καφέ, για τα μεσημεριανά μας τσίπουρα, για το βραδινό μας φαγητό ή ποτό και φυσικά για τις σούβλες του! Το μπαρ ετοιμάζει όλα τα είδη καφέ, σοκολάτες, αναψυκτικά και χυμούς και άλλα ροφήματα, τα αγαπημένα μας ποτά και καλοκαιρινά κοκτέιλ. Απολαύστε τα σε ένα ειδυλλιακό σημείο, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ.

Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331091004 και κινητό 6944 412 707.

Cantina River
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ