Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάλι... σλάλομ στη Ζωγιοπούλου με την αλλαγή στην πλευρά παρκαρίσματος

Ξεχασιάρης οδηγός έκλεισε τον δρόμο - Πήρε και... δωράκι από τη Δημοτική Αστυνομία
Πρώτη του μήνα χθες, πρώτη μέρα του φετινού καλοκαιριού και όπως κάθε φορά, μαζί με τον καινούριο μήνα αλλάζει και η πλευρά στην οποία επιτρέπεται το παρκάρισμα σε κάποιους δρόμους στο κέντρο της Βέροιας. Όπως για παράδειγμα στην οδό Ζωγιοπούλου, που σύμφωνα με την πινακίδα τους ζυγούς μήνες επιτρέπεται η στάθμευση στην αριστερή πλευρά. Και όπως κάθε μήνα, έτσι και αυτή τη φορά, αν και 2 του μηνός, βρέθηκε ένας ξεχασιάρης που ξέμεινε στην δεξιά πλευρά, δημιουργώντας το γνωστό αλαλούμ στην κυκλοφορία των οχημάτων. Οι οδηγοί που γνωρίζουν, συνήθως οι κάτοικοι της περιοχής ή οι καταστηματάρχες, ξεκινούν να παρκάρουν από την σωστή πλευρά, με αποτέλεσμα, μέχρι να αδειάσει η άλλη πλευρά από τα... ξεχασμένα οχήματα να αναγκάζονται οι διερχόμενοι οδηγοί σε σλάλομ! 




Σήμερα μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε, καθώς από κάποια στιγμή και έπειτα ούτε σλάλομ δεν μπορούσαν να κάνουν τα οχήματα, με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν από την Δημοτική Αστυνομία κώνοι στην αρχή της Ζωγιοπούλου, προκειμένου να κλείσει ο δρόμος μέχρι να εντοπιστεί ο ξεχασιάρης οδηγός, ο οποίος φυσικά έλαβε και την σχετική κλήση για παράνομο παρκάρισμα.



7 σχόλια:

  1. Καλά είμαστε τόσο μαζοχιστές ?
    Δεν μπορούμε να παγιώσουμε μια λωρίδα για στάθμευση και να λήξει το πρόβλημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός , το έχω επισημάνει , στο παρελθόν , στο Δήμο να παρκάρουν από την αριστερή μόνο πλευρά !

      Διαγραφή
    2. Αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα γιατί η Βέροια να αποτελεί εξαίρεση; Για ενημέρωση για κάποιους που δεν γνωρίζουν, αυτό γίνεται διότι τα καταστήματα από την πλευρά που θα σταθμεύουν μόνιμα τα αυτοκίνητα, θα είναι κατά κάποιον τρόπο ισόβια αποκλεισμένα, λόγω στενού πεζοδρομίου, ενώ τα καταστήματα στην απέναντι πλευρά θα έχουν όλο το χώρο ελεύθερο για να κινείτε και να βλέπει ο πελάτης τις βιτρίνες κλπ κλπ. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα για να παρκάρουν μόνο από τη μία πλευρά τα αυτοκίνητα.

      Διαγραφή
  2. δηλαδη οι υπόλοιποι "νόμιμοι" που παρκάρανε σε ολο το μηκος του δρομου και ετσι "έκλεισε" ο δρόμος πράξανε σωστα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλύτερο θα ήταν αφού ο δρόμος είναι μικρός να μην παρκάρουν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
  4. Το πράσινο αυτοκίνητο που έκλεισε τον δρόμο ενω το ήξερε τι το κάνανε το γράψανε η οχι μήπως έπρεπε να τον βρούνε για μια αφαίρεση διπλώματος για την γαϊδούρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ