Quantcast

http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία: Έπεσε σε κανάλι και σκοτώθηκε!

Το θύμα βρέθηκε 1,5 χιλιόμετρο μακριά
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου στον επαρχιακό δρόμο της Νέας Νικομήδειας προς Ζερβοχώρι. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας έχασε ακαριαία την ζωή του. Όπως αναφέρει το laikoyra.gr, στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε το θύμα περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το αυτοκίνητο. Προανάκριση του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

5 σχόλια:

  1. αναρωτηθηκε καποιοσ υπευθηνοσ ποσουσ εχει ΦΑΗ και ποσουσ ακομα θα ΦΑΗ αυτο το αρδευτηκο στον συγκεκρημενο δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρακτερ λενε οτι οδηγουσε/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί αυτά τα κανάλια δεν έχουν προστατευτικές μπάρες εδώ και πόσα χρόνια,;Δεν έχουν λόγο να μένουν έτσι,τόσοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους γιατί παραμένουν έτσι μπορεί να κοστίσουν τα σίδερα για προστασία αλλά η ΖΩΗ δεν έχει αξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ερωτηση που να κανεις και να κανουμε, ειναι πρεπει οριστικα να αλλαξει ο τροπος αρδευσης των καλλιεργειων με αποταμιευτηρες και κλειστα κυκλωματα αρδευσης και να προστατευθουν τα μεγαλα ανοιχτα δικτυα....Οι ανικανοτητα των ΤΟΕΒ και η αδιαφορια του κρατους με το πελατειακο συστημα ακομα και σε τετοιους φορεις δειχνει το επιπεδο των ηγεσιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ελέγχει τα ΤΟΕΒ; Υπάρχει κάθε χρόνο οικονομικός και Διοικητικός έλεγχος; Σε ποια Διοικητική Υπηρεσία ανηκο; Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε, δεν έβγαλα άκρη. Τόσοι υπάλληλοι, απασχολούνται, χωρίς λόγο. Ας ασχοληθεί κάποιο υπεύθυνος βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ