Quantcast

http://picasion.com/

Από τη Μελίκη... στην Ιατρική Θεσσαλονίκης

Αρίστευσε στις Πανελλαδικές ο Αντώνης Μπαρμπαγιάννος
Την είσοδό του στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης εξασφάλισε ο Αντώνης Μπαρμπαγιάννος, μαθητής του Γενικού Λυκείου Μελίκης και πλέον επιτυχόντας των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Ο Αντώνης κατάφερε, με συστηματικό διάβασμα, υπομονή και επιμονή και κυρίως προσήλωση στον στόχο του, να συγκεντρώσει 19.100 μόρια και τον Σεπτέμβριο να ανοίξει την πόρτα της Ιατρικής Σχολής στη συμπρωτεύουσα. Ο μαθητής έγραψε 18,2 στη Γλώσσα, 19,6 στη Βιολογία, 18,8 στη Χημεία και 19,8 στη Φυσική και πλέον είναι και επίσημα Φοιτητής! Συγχαρητήρια Αντώνη και καλή σταδιοδρομία!

15 σχόλια:

  1. Ανακοινώθηκαν οι βάσεις;
    Πώς πέρασε στην ιατρική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άσχετε με τόσα μόρια 100% περνάει. Αφού Είσαι άσχετος μη μιλάς

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ Αντωνάκη!!! Πανάξιος, όπως και τα άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια σου!
    Άξιοι και οι γονείς σου που έχουν τέτοια υπέροχα παιδιά, με αγάπη στον Χριστό, την πατρίδα, με ήθος και αγάπη για καλλιέργεια και πρόοδο στη μόρφωση.
    Εύχομαι καλή συνέχεια στη πρόοδο και είμαι σίγουρος ότι η κοινωνία θα είναι κερδισμένη από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί έγραψε 19.100 μόρια.
    Πού θέλεις να περνάει, ιχθυοκαλλιέργεια στο Μεσολόγγι;
    Κύριε ανώνυμε, πρώτα διάβασε το άρθρο και μετά σχολίαζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ Πού θέλεις να περνάει, ιχθυοκαλλιέργεια στο Μεσολόγγι; ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

      Διαγραφή
  4. Με τέτοιους βαθμούς δε χρειάζεται να βγουν οι βάσεις. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μπορείτε να πείτε για το παιδί από τα ΕΠΑΛ Βέροιας. Στους κορυφαίους με 19.805 μόρια ο Χρήστος Καλημάνης , γιατί βεροιώτη δεν τα δημοσιεύετε ?

      Διαγραφή
  5. Μπράβο παλικάρι καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι βαθμοί από τα επαλ δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με τους βαθμούς από τα γενικά λύκεια.Να ξέρουμε και τι λέμε ,μιλάμε για άλλο επιπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα παιδιά από τα επαλ δυσκολεύονται να τελειώσουν τις σχολές τους γιατι το επίπεδο τους είναι χαμηλό και το γνωρίζουν όλοι αυτό.Εάν ήταν καλοί γιατι δεν πήγαν σε γενικά λύκεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζετε;;; Δυστυχώς πλανάστε γιατί οι μαθητές των ΕΠΑΛ στην ιατρική κ τις άλλες σχολές βάζουν τα γυαλιά στους μαθητές των ΓΕΛ αφού ήδη γνωρίζουν ανατομία κ.α. αφού τα έχουν διδαχθεί

      Διαγραφή
  9. Τα παιδιά από τα ΕΠΑΛ διαγωνίζονται για μια 1 θέση από τις 50 που έχει δηλώσει η σχολή ότι θα δεχθεί για νέους φοιτητές και όχι 600 θέσεις από τα παιδιά των γενικών λυκείων. Μην υποτιμάτε την προσπάθεια των παιδιών γιατί για να γράψουν τόσα μόρια έχουν ρίξει πολύ διάβασμα διότι απαιτείται η απόλυτη προσήλωση για να πετύχουν τον στόχο τους . Άιντε τώρα μάθατε μόνο των ΓΕΛ είναι οι καλοί φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ