Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: To «Κάστρο» στην Ανοίξεως επιστρέφει - Με νέο ύφος και άλλο όνομα

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο του νέου μαγαζιού που θα γίνει το must της Βέροιας
Άρχισαν να ζεσταίνονται οι μηχανές ενόψει του καλοκαιριού στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας. Νέοι επιχειρηματίες επενδύουν σε ολοκαίνουργια μαγαζιά που αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τον κόσμο που θέλει να απολαύσει ένα όμορφο περιβάλλον, καταπληκτικά ποτά, υπέροχα κοκτέιλ, με θέα τον εντυπωσιακό κάμπο της Ημαθίας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, σε λίγες εβδομάδες το εμβληματικό κτίριο της Ανοίξεως, θα ανοίξει με νέο ύφος και άλλο όνομα. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παλιό μαγαζί ενώ αξιοποιούνται και οι εσωτερικοί χώροι του οικήματος. Η επένδυση θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ, με την κατασκευή και την αισθητική του χώρου να επιμελείται ομάδα διακοσμητών με επικεφαλής τον Νίκο Όττα. 

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μας ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο νέος πολυχώρος δεν θα θυμίζει σε τίποτε το παλιό μαγαζί. Υπάρχει πρόβλεψη να συνεχίσει την λειτουργία του και ως χειμερινό κατάστημα. 

Αρχικά, θα λειτουργήσει τις βραδινές ώρες, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις να ανοίγει και την Κυριακή το πρωί, με πρωινό μπουφέ και υπέροχα brunch από εξειδικευμένους Σεφ.

Παράλληλα με την κατασκευή στήνεται και η ομάδα που θα "τρέξει" τον χώρο. 

Υπεύθυνος προσωπικού είναι ο Ηλίας Λαζός (τηλ.: 6974228470).

13 σχόλια:

  1. Βεροιωτη,θα ήθελε κάποιος να γράψει για την ιστορία αυτού του κτηρίου της πολης μας;
    Για να μαθαίνουν οι νεότεροι,και να θυμούνται οι παλαιότεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ως νέος (σχετικά) χρόνια την έχω την απορία που θέσατε. Μακάρι να εισακουστείτε κιόλας

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ και εγω, απο πίσω επίσης έχει ενα ακομα κτηριο που φαινεται απο τον περιφερειακό, ειναι λιγο ανατριχιαστικό και γενικα χρόνια εχω απορία τι ρόλο βαρούσαν αυτα τα κτήρια, ειχα ψάξει για πληροφορίες αλλα δεν βρήκα τίποτα.

      Διαγραφή
    3. Σχολείο ήταν!

      Διαγραφή
    4. Χριστός Ανέστη! Ναι, το συγκρότημα (3 κτίρια) ήταν σχολείο, το 7ο Δημοτικό, μέχρι το 1983-84 που είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται τώρα. Στο "Κάστρο" ήταν στο ισόγειο κατοικία (νομίζω από τότε το είχε η οικογένεια Λαζού), στον 1ο όροφο το γραφείο των δασκάλων και αίθουσες διδασκαλίας, και στον 2ο όροφο πάλι αίθουσες διδασκαλίας. Στο πίσω κτίριο, που φαίνεται από τον Περιφερειακό, ήταν αίθουσες διδασκαλίας. Στο κτίριο πίσω από το Κάστρο και αριστερά, ήταν το νηπιαγωγείο. Εκεί που είναι τώρα το κατάστημα περιποίησης ζώων, ήταν το κυλικείο.

      Διαγραφή
  2. Θα γίνει μαγαζάρα! Έχουμε να πιούμε πολλές κοκτειλάρες το καλοκαίρι εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πιούμε ποταρεςς! Πισπιριγγου εσυ.;;

      Διαγραφή
    2. ποτε και τι ωρα θα πας να ερθω και εγω να σε καμαρωσω να τις πινεις

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Ηλίας Λιαζός είναι υπεύθυνος coach τότε το μαγαζί θα πάει τρένο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πήγα δημοτικό και δούλεψα ως σερβιτόρος! Πολλές αναμνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φοβερη και τρομερη η ιστορια του κτηριου... λεγεται οτι κτιστηκε απο τους δομους του ιστορικου ρολογιου που εχτισε ο Στεφανος Δουσαν στην ομονυμη πλατεια... κομπλεξ της νεολελληνικης πολιτειας φοβαμαι προς την ιστορια της περιοχης... η καλυτερη περιοδος του ηταν οταν λειτουργουσε εντος του το εβδομο δημοτικο σχολειο κι ακουγονταν συνεχως χαρουμενες τσιριδες παιδιων που τρεχανε την ηλιολουστη αυλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ