Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/5 - 29/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή την Τετάρτη στις 25 Μαΐου 2022, σχηματίζει για μία ακόμα φορά μέσα στην Άνοιξη την όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (ανάδρομος και αυτός), βοηθώντας σημαντικά την διαλεύκανση υποθέσεις του παρελθόντος! Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είναι μία όψη που μπορεί να μας βοηθήσει μέσω της καλής συγκέντρωσης, της σωστής μνήμης, της ισχυρής διορατικότητας να βρούμε λύσεις ή και να πάρουμε αποφάσεις που θα μας φέρουν τα ιδανικά αποτελέσματα. Η όψη αυτή, είχε σχηματιστεί ξανά στις 28/4 όταν ο Ερμής ήταν σε ορθή φορά, τώρα λοιπόν με ανάδρομη την πορεία του, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που μας απασχόλησαν εκείνη την περίοδο και βρίσκουμε λύσεις! Τα λόγια, οι συζητήσεις, οι αποφάσεις, τα μηνύματα και οι συναντήσεις της ημέρας έχουν άρωμα παρελθόντος και τα αποτελέσματα θα είναι ουσιαστικά και αναμορφωτικά! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ώρα για δράση και πρωτοβουλία. Με τον Άρη να περνά στο δικό σου ζώδιο αυτή την Τετάρτη μπαίνεις σε ένα διάστημα που ανακτάς τις δυνάμεις σου και κοιτάς μπροστά, δίνοντας τις δικές σου μάχες για να κατακτήσεις τα σχέδια σου! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου είναι έντονες, με αρκετές δραστηριότητες, όμως εσύ είσαι σε εγρήγορση καταφέρνοντας τώρα να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα. Απέφυγε την εκρηκτικότητα και τον εγωισμό και θυμήσου κάποιες στιγμές πως αυτός που βιάζεται σκοντάφτει … Ο Ερμής ανάδρομος περνά στον Ταύρο, στο ίδιο ζώδιο εισέρχεται και η Αφροδίτη, και επανέρχονται κάποιες συζητήσεις για ζητήματα οικονομικά για θέμα του παρελθόντος. Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Άρη - Δία σε γεμίζει με ενθουσιασμό για μία νέα πρόταση, ευκαιρία που θα σου δοθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα κατακλύζεσαι από πάθος αλλά θέλεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου στα ερωτικά, λόγω τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα! Ως την Τετάρτη καλό είναι να μην πιέζεις καταστάσεις! Μία νέα γνωριμία έρχεται το Σαββατοκύριακο για σένα που είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι μεγάλο ανταγωνισμό στα επαγγελματικά σου όμως θα τα πας περίφημα! Στα οικονομικά σιγά αλλά σταθερά θα αρχίσεις να σηκώνεις κεφάλι!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Κριό και το επόμενο διάστημα θα νιώθεις αρκετά κουρασμένος, απογοητευμένος ή και εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν προχωρούν και δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου . Η εποχή σε βοηθά να κλείσεις οριστικά καταστάσεις που δεν ωφελούν και να πας παρακάτω. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και οι εκνευρισμοί θα είναι χαρακτηριστικοί. Ο Ερμής περνά ξανά στο ζώδιο σου ανάδρομος αυτή την φορά και αναλογίζεσαι πολλά ζητήματα του παρελθόντος σου! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της και αυτή στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία περίοδο ψυχαγωγίας και ικανοποίησης. . Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Άρη - Δία σε βοηθά να λύσεις προβλήματα του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου τα αισθηματικά σου όμως από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, σταδιακά μπαίνεις σε μία όμορφη εποχή που θα ικανοποιηθείς μέσα από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι πολλές οι εκκρεμότητες και οι ευθύνες σου, δεν είσαι ακόμα ευχαριστημένος από το υπάρχον κλίμα! Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, γίνεσαι πιο περιζήτητος σε φιλικά περιβάλλοντα, δεν παύει όμως κάποιες στιγμές να υπάρχουν και οι συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συνδέεσαι εξαιτίας της εκρηκτικότητας που θα σε χαρακτηρίζει. Το διάστημα αυτό κρίνεται θετικό για να κυνηγήσεις και λίγο παραπάνω τις προσωπικές σου προσδοκίες, τις οποίες μάλιστα έχεις όλη την δυναμική για να τις κατακτήσεις. Ο Ερμής (ανάδρομος) και η Αφροδίτη από αυτή την εβδομάδα στον Ταύρο, σε κάνουν να κινείσαι πιο μυστικά και παρασκηνιακά σε ότι αφορά τον έρωτα! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας σου προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά παράπονα έχουν συσσωρευτεί μέσα σου για μία ήδη υπάρχουσα σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις την γκρίνια και την καχυποψία! Ιδανική περίοδος για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κλείνεις εκκρεμότητες και λαμβάνεις και κάποια οφειλόμενα χρήματα που σου δίνουν σημαντική ανάσα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, την είσοδο του Άρη στον Κριό, βρίσκεσαι σε εγρήγορση για να βάλεις μπροστά σχέδια και στόχους που κάνεις για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής. Μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις ανακατατάξεις και αλλαγές ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, οι οποίες για την ώρα σου προκαλούν εκνευρισμό και ένταση. Είναι σημαντικό να αποφύγεις αυτή την περίοδο τις συγκρούσεις με προϊστάμενο στη δουλειά ή με τον / την σύζυγο! Ο Ερμής (ανάδρομος) και η Αφροδίτη από αυτή την εβδομάδα στον Ταύρο, σε φέρνουν σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του χτες. Από το Σαββατοκύριακο και έπειτα μπαίνεις σε μία περίοδο ευκαιριών ανόδου και εξέλιξης επαγγελματικής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέλεις να περάσει το δικό σου αυτή την εβδομάδα και έτσι λειτουργείς αρκετά εκρηκτικά … Προσοχή γιατί μπορεί άθελά σου να εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα ! Νέες γνωριμίες από κοινωνικό κύκλο αναμένονται για ελεύθερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προοδεύεις, εξελίσσεσαι και δημιουργούνται πολύ καλές προοπτικές. Στα οικονομικά σου αν και δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτή την εβδομάδα δημιουργούνται πολύ καλές προοπτικές!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, ο Άρης από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού σου δίνει από αυτή την εβδομάδα την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα στη ζωή σου αλλά και για να διευρύνεις σημαντικά τους κύκλους εμπειριών σου! Δραστηριοποιείσαι σε υποθέσεις που αφορούν : σπουδές, επιμόρφωση, επεκτατικά σχέδια, ταξίδια, νομικά ζητήματα , γνωριμίες και βρίσκεσαι δικαιωμένος , αλλά και με πολλές νέες θετικές προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου! Ο Ερμής (ανάδρομος) αλλά και η Αφροδίτη στον Ταύρο ξεμπλοκάρουν τα επαγγελματικά σου αρκεί να μην βιαστείς σε αποφάσεις για την εργασία σου! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας, σου φέρνει μία νέα πρόταση, μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διακρίνεις ότι είναι ο καιρός να καλωσορίσεις στην ζωή σου μία νέα εποχή, με έναν άνθρωπο που θα μπορείτε μαζί να κάνετε βήματα εξέλιξης…. Οι καταστάσεις είναι πιο αισιόδοξες και αρχίζεις να κάνεις νέα σχέδια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να καθυστερούν κάποιες ειδήσεις ή ραντεβού στα επαγγελματικά σου όμως λαμβάνεις ικανοποίηση στα οικονομικά και ξεκινά και ένα νέο δημιουργικό επαγγελματικό σχέδιο

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, από αυτή την εβδομάδα όπου ο Άρης εισέρχεται στον Κριό ξεκινούν οι πιέσεις για τα οικονομικά σου, νέος κύκλος υποχρεώσεων αρχίζει τώρα που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Υποθέσεις γραφειοκρατικές, φορολογικές, κληρονομικές, μισθώματα , ενοίκια ή και πωλήσεις ακινήτων, κάνουν την περίοδο επεισοδιακή με εσένα να απορροφάς όλη την ενέργεια σου στους παραπάνω τομείς. Δείξε προσοχής την διαχείριση και να αναμένεις ότι η έναρξη του έτους φέρνει και ξαφνικά έξοδα. Από την άλλη πλευρά ο ερωτισμός σου θα είναι ισχυρός, Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε φέρνουν σε επαφή με άτομα του παρελθόντος και λαμβάνεις ικανοποίηση! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας, σε βοηθά να προχωρήσεις ευέλικτα σε νέα εγχειρήματα στα εργασιακά και οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι σε ερωτική περίοδο, με έντονο πάθος αλλά και απόλυτες διαθέσεις! Αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις, αρκεί να σταματήσεις την υπεράναλυση και το φόβο ότι κάτι θα πάει στραβά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι ευεργετική η περίοδος γιατί προκύπτουν ενάρξεις που σε βοηθούν να προχωρήσεις σχέδια. Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα, αλλά φεύγουν πολύ γρήγορα κιόλας!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σημαντικών εξελίξεων αλλά και αλλαγών μέσα στο επόμενο διάστημα. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό, πυροδοτεί εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, το δύσκολο όμως θα είναι ότι θα βιώνεις εκνευρισμό από την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Καβγαδάκια, αντιθέσεις, ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στην συντροφική σχέση ή στις επαγγελματικές συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν. Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βελτιώσουν την κατάσταση στα οικονομικά σου! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας προσφέρει ευκαιρίες για νέες και σημαντικές γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια γίνετε η σχέση σας πολύ εκρηκτική από αυτή την εβδομάδα Ζυγέ μου ! Παύεις να βάζεις νερό στο κρασί σου και ξεσηκώνεσαι να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους! Αν είσαι χωρίς ταίρι να αναμένεις το τέλος εβδομάδας για μία νέα, σπουδαία γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου αρχίζεις και σηκώνεις κεφάλι, γιατί διεκδικείς περισσότερο κάτι καλύτερο! Προσοχή σε καβγαδάκια με συνεργάτες. Λαμβάνεις χρήματα που σου χρωστούν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού, κάνει τεταμένο το κλίμα της καθημερινότητάς σου εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων στην εργασία αλλά και όχι μόνο … Σε αυτή την περίοδο ασχολείσαι περισσότερο με την φυσική σου κατάσταση, ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα εκγύμνασης, κάνεις προσπάθειες για να ρυθμίσεις το βάρος σου… Οι απαιτήσεις από τα επαγγελματικά δεν λείπουν και το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, γεγονός που σου προκαλεί έντονο στρες γιατί είσαι διαρκώς σε κίνηση για να τα προλάβεις όλα! Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο , βελτιώνουν το κλίμα συντροφικότητας. ! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας προσφέρει μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε μία νέα εποχή εύνοιας και αναθέρμανσης! Συζητάς προβλήματα του χτες και δίνονται λύσεις, συνάμα λαμβάνεις ικανοποίηση μέσω μίας εξέλιξης που τώρα θα δημιουργηθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να κοπιάζεις και να είναι πολλά όλα όσα πρέπει να διευθετήσεις όμως θα τα πας περίφημα, μην αγχώνεσαι! Στα οικονομικά ανοίγονται καλές ευκαιρίες αποκατάστασης!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Το πέρασμα του Άρη στον Κριό αυτή την εβδομάδα, σε κινητοποιεί στα ερωτικά σου, σου δίνει την ώθηση να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες σου ή ακόμα και τις εμπορικές σου δραστηριότητες. Οι κατακτήσεις στα ερωτικά δεν λείπουν όπως και η δίψα του ενθουσιασμού να γευτείς στιγμές που μπορεί να σου είχαν λείψει. Διασκεδάζεις περισσότερο, παίρνεις πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν τον έρωτα ή και τα παιδιά και είσαι γεμάτος από θετική ενέργεια. Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο , βοηθούν στην επίλυση ζητημάτων στην εργασία! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας σε βοηθά να το διασκεδάσεις λίγο παραπάνω, να κάνεις κάτι τολμηρό και να επιβεβαιωθείς στον έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτη ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα αφού με τον Άρη και τον Δία στον Κριό, τονώνεται το ερωτικό σου ταμπεραμέντο όμως υπάρχουν και οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να περάσεις ωραίες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου είναι το κλειδί της επαγγελματικής σου επιτυχίας… κάποιες εξελίξεις που περιμένεις καθυστερούν να σου έρθουν. Στα οικονομικά σου για την ώρα είσαι μπλοκαρισμένος

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Κριού, πυροδοτώντας εξελίξεις στο σπίτι, στην οικογένεια , στην προσωπική σου ζωή! Καλείσαι να διαχειριστείς οικιακές υποθέσεις, δεν παύει όμως να υπάρχουν και καβγάδες με συγγενικά πρόσωπα ή με τα άτομα που συμβιώνεις. Προσοχή σε ζημιές απροσεξίας στο σπίτι, όπως είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία τα συναισθήματά σου, τα οποία αναμένονται να είναι πιο εκρηκτικά και απότομα! Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο , φέρνουν βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής, δεν παύει όμως να ασχολείσαι κυρίως με το παρελθόν σου! ! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας, προσφέρει μία δικαίωση και μία ικανοποίηση για ένα προσωπικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα να μιλήσουμε για τα αισθηματικά που επιτέλους θα αρχίσουν να πηγαίνουν πρίμα… Η Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι γεγονός ότι θα σε ευεργετήσει στον έρωτα και θα σε επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο! Ο Ερμής ανάδρομος στον ίδιο ζώδιο θα φέρει και τα ερωτικά μηνύματα από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάποιες πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να σηκώσεις κεφάλι! Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ευάλωτα ανοίγονται όμως ευκαιρίες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, από αυτή την εβδομάδα ο Άρης από τον φιλικό για σένα Κριό, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο που σε ωθεί να πάρεις τις πρωτοβουλίες. Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, έχεις αρκετές επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις, δεν παύει όμως να κυριαρχεί και η βιασύνη από την πλευρά σου! Είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το περιβάλλον σου γιατί τα λόγια σου μπορεί να γίνουν πιο αιχμηρά. Μην βιάζεσαι στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου … Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο , στρέφουν το ενδιαφέρον σου περισσότερο στο σπίτι, στην οικογένεια και στα οικονομικά, όπου λύνονται κάποια ζητήματα. ! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας, προσφέρει την προοπτική για μία μετακίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παίρνεις την πρωτοβουλία και κάνεις την πρώτη κίνηση επικοινωνίας σε έναν έρωτα από τα παλιά! Προσοχή ωστόσο στην βιασύνη γιατί μπορεί οι αποφάσεις σου να είναι λάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά περνάς κάποια εμπόδια, όμως οι συζητήσεις της εβδομάδας θα φέρουν μία νέα προοπτική. Στα οικονομικά είσαι ακόμα σε προβληματισμό!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σου, αφήνοντας τα περιθώρια να πάρεις μία σημαντική ανάσα, να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και την δράση σου σε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ασφάλεια αλλά και τα αποκτήματά σου! Με τον Άρη από τον Κριό τα έξοδα τρέχουν και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, δεν παύει όμως να σου δίνονται και οι ευκαιρίες για να κινηθείς δυναμικά προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου! … Ο Ερμής (Ανάδρομος) και η Αφροδίτη από τον Ταύρο , προσφέρουν ευκαιρίες επικοινωνίων με το ερωτικό σου παρελθόν! Η σύνοδος Άρη – Δία στο τέλος εβδομάδας, προσφέρει την ευκαιρία για ένα έξτρα οικονομικό έσοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ο καιρός να πεις αυτά που αισθάνεσαι, να ομολογήσεις τις κρυφές σου σκέψεις, τα βαθύτερα συναισθήματα αλλά και να βελτιώσεις την σχέση σου μέσω της επικοινωνίες. Συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία χρυσή εποχή που ναι μεν παίρνεις τα ρίσκα σου αλλά πετυχαίνεις και αρκετούς στόχους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ