Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ημαθίας για τη νέα αντιπυρική περίοδο

Η 3η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας. Η συνεδρίαση έγινε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και της ετοιμότητας της Πολιτικής Προστασίας για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πρόληψη - αντιμετώπιση δασικών / αγροτικών πυρκαγιών στη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η περσινή χρονιά έκλεισε χωρίς προβλήματα χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των υπευθύνων, κάτι που αποτελεί και στόχο για την φετινή χρνιά, ενώ όπως είπε, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες να προμηθευτεί η Π.Ε. Ημαθίας και ένα επαγγελματικό Drone προκειμένου να συνδράμει στις επιχειρησιακές δράσεις του νομού.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια κ.Αντιπεριφερειάρχα μας είσαι αστέρι χωρίς πιξυδα βαδίζεις πρόσεχε τις κακοτοπιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ