Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ψαροπούλα»: Για ολόφρεσκο ψάρι και όλα τα καλούδια της θάλασσας!

Τι θέλουμε έπειτα από τη συνεχόμενη κρεατοφαγία των ημερών; Πεθυμήσαμε ψαράκι, φρέσκο και καλομαγειρεμένο, ιδανικό όχι μόνο για αποτοξίνωση αλλά και γευτεί ο ουρανίσκος μας μια πιο φίνα γεύση. Γι'αυτό επιλέγουμε τον απόλυτο ψαρο-προορισμό στη Βέροια, την αγαπημένη μας «Ψαροπούλα», που είναι ειδική στον τομέα ψάρι. Ολόφρεσκα ψάρια, μεγάλα και μικρά και πολλά μαλάκια, έχουν γεμίσει την ψαριέρα της και περιμένουν τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών να τα γευτούν.

Τα ψαροπιάτα της δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν και η κουζίνα της μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Και αυτούς που θέλουν ένα ουζάκι με θαλασσινά αλλά και αυτούς που θέλουν να απολαύσουν κάτι πιο ιδιαίτερο, ένα μεγάλο και πιο σπάνιο ψάρι. Όλοι όμως θα γευθούν ποιότητα, σωστό μαγείρεμα και σερβίρισμα και κυρίως σωστές τιμές!

Πιάστε ένα τραπεζάκι στο νησιώτικο περιβάλλον της...

Λ. Στρατού 23, Βέροια
τηλ. 2331060199





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ