Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Γενική Είσοδο 5€ ο αγώνας μπαράζ Βέροια - Λεβαδειακός

Γεμίστε το γήπεδο! Στηρίξτε την ομάδα!

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, διεξάγεται το πρώτο μπαράζ για την άνοδο στη Superleague μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού. Σε αυτό το ραντεβού με την Ιστορία της Βασίλισσας του Βορρά, δεν πρέπει να λείψει κανείς! Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα της πόλης μας και ορίζει

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5€

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από το απόγευμα της Παρασκευής 6/5. Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τα γραφεία της ΠΑΕ και τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου, τα οποία θα λειτουργήσουν το Σάββατο 7/5 (10:00-16:00) και την Κυριακή 8/5 (από τις 10:00 το πρωί).



13 σχόλια:

  1. Σε τόσα σημαντικά ματς δεν χωράνε οπαδικα. FORZA ΛΕΙΒΑΔΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος οπαδός είσαι ρε λεβέντη , στην Λειβαδιά χωράει η οπαδικότητα .......

      Διαγραφή
    2. Είσαι μ@κακ@ς όλη την εβδομάδα ή παίρνεις ρεπό τις Κυριακές...Τράβα στην πόλη σου σουβλακοφάγε!!!

      Διαγραφή
    3. Από αυτό που είπες "Είσαι μ@κακ@ς κλπ ..." όλος ο κόσμος κατάλαβε τι είσαι ! Μια έιναι η Βέροια σοβαρή και αποτελεσματική ! Θα είμαι στους επισήμους (ως κάρτας) και θα έχω σουβλάκι στο χέρι να στο δώσω αλητάκι ......κοπλεξικέ !

      Διαγραφή
    4. 1.27 Αλητάκι είναι το παιδί σου και εσύ ο κομπλεξικός. Σαχλαμάρα,ε σαχλαμάρα!!!Όσο για το σουβλάκι,συνδύασε το με κορνέ που θα σε κεράσει η Βασίλισσα του Βορρά!!

      Διαγραφή
    5. 1.27μμ μην κοιτάς σε καθρέφτη όταν γράφεις σχόλια. Κι εσύ Βεροιωτη μην κόβεις σχόλια κατά το δοκούν. Άντε με το κάθε γατάκι.

      Διαγραφή
    6. Σίγουρα είσαι αρβανίτης και μάλιστα Αλβανός , τρώς πίνεις εδώ στην Βέροια , αλλά δυστυχώς έτσι είναι , σε μάθανε μόνο να βρίζεις , τέλος .

      Διαγραφή
    7. 8.31 είσαι λίγος..Πολύ λίγος. Έως και ανύπαρκτος θα έλεγα.!

      Διαγραφή
    8. 7 Μαΐου 2022 - 9:46 π.μ.Είσαι αρβανίτης αλβανός , δεν ανήκεις στην Βέροια , κακώς βεροιώτη δεν τους αποκλείεις ....έλεος ....τέλος στον συγκεκριμένο !

      Διαγραφή
    9. 1.34 Είσαι τουρκόσπορος και πρέπει να εξοριστείς άμεσα στα βάθη της πατρίδας σου, της Τουρκιάς.

      Διαγραφή
    10. 7 Μαΐου 2022 - 7:45 μ.μ.Είπα τέλος , είμαι καθαρός βεροιώτης , εσύ τι είσαι ? Διάλογο θέλεις σε αυτή την σελίδα ? όταν θα δείς στο σημερινό την νίκη με τεσσάρα , τότε γράψε .

      Διαγραφή
  2. Αφού θα το έχει η τηλεόραση ίσως να το δούμε τηλεοπτικά. Σιγά μην χαλάσω την ησυχία μου να πάω να δω ελληνικό ποδόσφαιρο με τα κατσικοχώρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι μας υποστηριζουμε καποια ομαδα αλλα η καλυτερη αξιζη να ανεβη στην Α Εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ