Quantcast

http://picasion.com/

Προϊόντα της ΓΕΩΒΕΤ παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της AGRO Q στη Βέροια

Μια εκδήλωση με έντονο αγροτικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγές» στη Βέροια. Στην εκδήλωση 
παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την εφαρμογή τριών προϊόντων της ΓΕΩΒΕΤ (Mare fyt, Θειασβέστιο και Nomite Fyt) σε διάφορες καλλιέργειες. Τα αποτελέσματα παρουσίασαν οι Γεωπόνοι της εταιρείας AGRO Q που μελέτησε τις δοκιμές και διοργάνωσε την εκδήλωση, Ιωάννης Ιορδανίδης και Γρηγόρης Τσιάτσιος, παρουσία του γενικού διευθυντή και υπεύθυνου πωλήσεων της ΓΕΩΒΕΤ Γρηγόρη Γεωργιάδη και του διευθυντή της AGRO Q Δημήτρη Βακάμη.


Την ενημερωτική εκδήλωση
 παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της Venus Αντώνης Μαρκοβίτης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μέσης Ιορδάνης Κυρατλίδης, ο αντιπρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Ημαθίας Γιάννης Χατζηευφραιμίδης, Γεωπόνοι και εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών Μέσης, Κουλούρας, Ξεχασμένης, Επισκοπής, Μελίκης, Γεωργικοί Σύμβουλοι, Γεωπόνοι επιχειρήσεων εμπορίας φυτοφαρμάκων από Ημαθία, Πέλλα και Πιερία.

Δείτε φωτογραφίες:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ