Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρέπει να είμαστε 10.000 Μουτζαχεντίν - Ή τώρα ή ποτέ!

Kataskopos speaking
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες, πολυθρόνες, τρακτέρ, καφενεία, μπαράκια, καφετέριες, μπουζούκια, συνεργεία, φούρνους, κρεοπωλεία και γυράδικα. Όσο εγώ μιλάω, εσείς θα αγοράζετε εισητήρια για να έρθετε στο Δημοτικό Στάδιο. Η Βέροια παίζει το πιο σημαντικό παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της. Θέλω 10.000 φιλάθλους στο γήπεδο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Το ματς θα γίνει το Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 4:30 μ.μ. 
Με λίγα λόγια η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική! 

Και όχι μόνο πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, αλλά να τοποθετήσουμε τα μυαλά μας στα κάγκελα και να κλείσει η φωνή μας από τα συνθήματα. Δεν χρειάζονται πλέον δικαιολογίες του τύπου, να μωρέ έχει κορωνοϊό, το δείχνει η τηλεόραση, γκρινιάζει η γυναίκα και άλλα τέτοια χαζά.

Μάγκα, ή έρχεσαι στο γήπεδο και βοηθάς ή μένεις εκτός! Η «Βασίλισσα» μας χρειάζεται όλους. Θα πρέπει να είμαστε 10.000 στις κερκίδες και να κρεμόμαστε σαν τα σταφύλια. Μια επιβλητική νίκη κόντρα στον Κομπότη μας στέλνει στην Super League. Το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Του χρόνου θα βλέπουμε παικταράδες στο γήπεδο της Βέροιας. Θα έρχονται ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης για να αντιμετωπίσουν την ομαδάρα μας! 

Και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό... Μεγάλη προσοχή! Όχι προκλήσεις και όχι επεισόδια. Μην φάμε καμία τιμωρία και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Μόνο φωνή και εμψύχωση στους παίκτες μας. Είμαι σίγουρος πως θα τους πετάξουμε 2-3 γκολάκια και η υπόθεση μπαράζ θα τελειώσει από τον πρώτο αγώνα.


2 σχόλια:

  1. Δημήτρη Π. Αντώνη Β αν δεν έρθετε και τώρα στο γήπεδο που μας Χρειάζεται η βασίλισσα μην σας δω του χρόνου με Ολυμπιακούς και ΠΑΟΚ.Φωτης Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην έρθουν και 50.000 άτομα. Ηρεμήστε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ