Quantcast

http://picasion.com/

Με επιτυχία οι δράσεις του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που διοργάνωσε το Σάββατο (7.05.2022) το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας “Εστία Μουσών”, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Ω.Ν. Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του μουσικού νηπιαγωγείου μουσικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, από την ομάδα “Μελωμύθι” με την Πέννυ Αβράμπεκη και τον Δημήτρη Τριχάκη.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την δημοτική μουσική χρησιμοποιώντας κρουστά όργανα, περνώντας ένα όμορφο και δημιουργικό πρωινό. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πολλά παιδιά παρακολούθησαν ένα μουσικό διαδραστικό παραμύθι, με βάση την δημοτική μουσική και είχαν την ευκαιρία να παίξουν κρουστά, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, γνωρίζοντας τραγούδια και σκοπούς της ελληνικής παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ