Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Ιδιαίτερη ήταν η προχθεσινή ημέρα για τη Μαρία Λεκάκη, καθώς η μονάκριβη κόρη της είχε την ονοματική της εορτή. Η Ζωή είναι πλέον 16 χρονών και είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ επιλεκτικά δημόσιες εμφανίσεις. Η Ζωή αποτελεί καρπό του έρωτα της Μαρίας Λεκάκη με τον πρώην σύζυγό της, Λεωνίδα Πανωνίδη. Η γνωστή ηθοποιός με καταγωγή από τη Βέροια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και σε κάθε γιορτή μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της σπάνια στιγμιότυπα της κόρης της από το παρελθόν.

Έτσι και προχθες, η Μαρία Λεκάκη θέλησε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από όταν η Ζωή ήταν μωρό και η ηθοποιός την κρατούσε στην αγκαλιά της. «#loveZoe» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, με τους διαδικτυακούς της φίλους να τη «γεμίζουν» από ευχές!

Δες την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Λεκάκη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ