Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι»: Δώρα αγάπης για όλες τις μητέρες!

Η γιορτή της μητέρας μας υπενθυμίζει την εκτίμηση, την φροντίδα και την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε καθημερινά σε όλες τις μανούλες! Στην καθημερινότητα μας δείχνουμε την αγάπη μας με μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα «ευχαριστώ μαμά» και ένα χαμόγελο, αυτό σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο από ένα λαμπερό δώρο! Εμείς όμως δεν παύουμε να θέλουμε να κακομάθουμε τις μαμαδές μας! Διαλέξτε το πιο λαμπερό κόσμημα για την μητέρα σας από το Κοσμηματοπωλείο Το Ρολόι είτε στο φυσικό κατάστημα Κεντρικής 109 στη Βέροια, είτε μέσω του www.roloikaliamanis.gr


Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές και μπορείτε να διαλέξετε είτε ένα πιο προσωπικό κόσμημα, είτε κάτι που ξέρετε ότι λείπει από την συλλογή της.

Η πιο σίγουρη επιλογή για αυτήν την ημέρα είναι ένα μενταγιόν ή βραχιόλι με την λέξη μαμά! Θα βρείτε διάφορες γραμματοσειρές σε χρυσό, λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό 14 καρατίων, με ζιργκόν πέτρες ή χωρίς, με μαργαριτάρια στην αλυσίδα, αλλά και σε ασήμι με ζιργκόν πέτρα.


Η επομένη επιλογή είναι ένα μενταγιόν οικογένεια, με όλα τα μέλη της οικογένειας σας, με ή χωρίς ζιργκόν πέτρες. Μενταγιόν με το μονόγραμμα της μητέρας σας ή το δικό σας, αλλά και ένα κόσμημα με το όνομα της!


Τα μενταγιόν έχουν την τιμητική τους, με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια όπως καρδιές, για να δείξετε την αγάπη σας, παιδικά πατουσάκια, για όλες τις νέες μανούλες, κοριτσάκι ή αγοράκι, για τις κοριτσομάνες και τις αγορομάνες αντίστοιχα, μαργαριτάρια και μονοπετράκια, για τις πιο κλασικές.


Και ας μην ξεχνάμε το απόλυτο κόσμημα για τις γυναίκες, τα δαχτυλίδια, με διάφορα χρώματα στις πέτρες, με καρδιές αλλά και με μαργαριτάρια! Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί το τέλειο δώρο για την δική σας μητέρα!!!

Βρείτε μας επίσης:

Facebook: Το Ρολόι Κοσμηματοπωλείο

Instagram: toroloi_kosmimatopolio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ